Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar PS-300C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar PS-300C
Cod produs
MRCQAJZT-A-RA
Out Of stock
Descriere
Utilajele tale ar avea nevoie de asistenta tehnica, iar tu vrei sa faci o treaba buna? Trebuie sa intretii bine instalatia de alimentare combustibil, fara de care utilajul tau nu poate functiona la capacitate maxima.

Plaseaza o comanda! Pompa electrica de alimentare Caterpillar PS-300C este o recomandare excelenta. A fost recunoscuta ca fiind extrem de rezistenta si fiabila, in randul constructorilor si al agricultorilor.

Cu un design modern si pregatita sa faca fata si celor mai puternice socuri, aceasta pompa electrica de alimentare cilindru compactor Caterpillar PS-300C contribuie in mod activ la o mai buna intretinere a sistemului de alimentare.

Pompa de combustibil o regasesti chiar acum pe site-ul nostru, asa ca este usor de comandat si foarte usor de livrat.

Atunci cand comanzi o noua piesa, primul lucru la care te gandesti este sa nu prezinte defectiuni din fabrica. In acest sens, pompa electrica de alimentare Caterpillar PS-300C se livreaza cu un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, strict pentru aceste defectiuni.

Insa nu te baza doar pe garantie. Adevarul este ca trebuie sa investesti mai mult in ingrijirea utilajului tau, prelungindu-i viata si puterea si, astfel, castigand mai multi bani si mai mult timp pretios.

Ne grabim cu livrarea produselor noastre, de care ai atat de mare nevoie.
De obicei, produsele noastre se livreaza repede, in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs. Ele se pot ridica si personal de la sediul nostru. Ambele variante sunt convenabile pentru noi, asa ca tu decizi ce varianta preferi.

Atunci cand trebuie sa montezi o piesa pe utilajul tau, gandeste-te ca operatiunea este la fel de importanta ca piesa in sine. Un profesionist este cel mai in masura sa se implice, fara improvizatii din partea amatorilor.

O greseala nu va face decat sa iti aduca din nou o timpurie defectiune a instalatiei de combustibil.

Daca nu ai alternative, suntem la dispozitia ta. Vorbeste cu agentii nostri despre nevoile tale. In situatia in care esti imobilizat pe teren, putem trimite un profesionist sa rezolva aceasta situatie neplacuta. Cere colegilor nostri tot ce vrei sa afli despre serviciul gratuit de mentenanta pe care il oferim clientilor.

Specificatii tehnice

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura