Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare tractor Massey Ferguson MF 461X

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 461X
Cod produs
C2HYVX6F-G-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de combustibil dintr-un tractor poate fi afectata de orice impuritate care trece mai departe de rezervor. Daca ai ajuns intr-un astfel de moment, iti propunem o alternativa de top, care vine cu un pret avantajos. Pompa electrica de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF 461X este fabricata intr-un atelier european, iar prototipul a fost testat mii de ore cat sa aduca performante.

Vei avea nevoie de filtre de combustibil de o buna calitate, indiferent de cat de performanta e pompa de alimentare. Astfel de filtre se monteaza intre pompa de combustibil si rezervor. Schimbate la intervalul optim, acestea iti vor mentine noua componenta in functiune mult timp.

Ai nelamuriri cu privire la ce am prezentat pana acum? Intra in contact cu noi si profita de serviciul nostru de consultanta tehnica, pentru care nu trebuie sa platesti nimic.

Pompa alimentare Massey Ferguson MF 461X are anexat un certificat de garantie care va expira dupa 1 an. Curata rezorvul inainte de montare, pentru a nu lasa noua pompa de combustibil sa fie afectata.

Daca ai hotarat ca acest produs este pentru tine, comanda-l simplu apeland la unul dintre numerele de telefon afisate sau foloseste website-ul ACN Piese Utilaje. Il putem livra in orice localitate ai fi si de obicei nu dureaza mai mult de o zi lucratoare pana cand produsul ajunge la destinatie. De asemenea, plata se face doar la livrare.
Te asteptam insa la sediul nostru daca te afli in zona Bucuresti-Ilfov, de unde poti ridica pompa de combustibil chiar imediat ce-ai comandat-o.

Pompa alimentare Massey Ferguson MF 461X se monteaza cat mai aproape de fundul rezervorului, insa se poate dovedi un proces dificil pentru cineva nespecializat in astfel de interventii. Daca nu stii cum sa instalezi noua pompa de combustibil corect, apeleaza la un mecanic dintre colaboratorii nostri.
Contacteaza-ne si specialistul va ajunge cat mai curand exact acolo se afla tractorul tau.

Specificatii tehnice:

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura