Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Massey Ferguson MF 6260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Massey Ferguson MF 6260
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare cu montaj pe tractor Massey Ferguson MF 6260 este o achizitie cu avantaje multiple.

Calitatea materialelor ce o face o piesa mai rezistenta pentru o vreme indelungata si pretul accesibil fiind principalele beneficii ale acesteia.

Pompa, de asemenea, este o alternativa pentru modelul original, producatorul european fiind atent la detalii astfel incat sa fie potrivita nevoilor tale.

Probabilitatea de a exista probleme tehnice dupa comandarea si montarea piesei este foarte mica, insa pentru aceste cazuri vei primi garantie valabila 1 an. Aceasta te va scuti de plati suplimentare si nemultumiri ulterioare.

In acelasi pachet cu pompa si certificatul de garantie, vei gasi inclusa si garnitura. Toate acestea le livram direct in localitatea ta, fara un timp de asteptare prea mare. Plata in acest caz se achita curierului dupa verificarea produsului.
Te asteptam si la punctul nostru de lucru din Bucuresti daca doresti ridicarea personala a produsului.

Asteptam sa ne contactezi pentru orice informatii suplimentare ce te pot ajuta sa faci alegerea potrivita in functie de utilajul tau. De asemenea, pentru problemele tehnice intampinate avem o echipa de service mobil la care poti apela cu incredere.

Specificatii tehnice:
Pompa de alimentare Massey Ferguson MF 6260 are:
•Prinderea in 4 suruburi
•Admisia
•Iesirea

Cod produs: XCE8MLIB-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura