Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare tractor Massey Ferguson MF 4275

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 4275
Cod produs
WXPSRED0-G-RA
Out Of stock
Descriere
Esti intotdeauna bine venit la ACN Piese Utilaje, unde gasesti intotdeauna o multime de piese de schimb pentru tractoare si alte utilaje agricole sau pentru constructii. Din gama sistemelor de alimentare avem o diversitate de pompe de alimentare, electrice si mecanice, cu debit si presiune adecvate pentru numeroase aplicatii. Printre acestea avem pompa electrica de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF 4275, importata din Europa cu un pret pe cinste.

Desi aceasta componenta a fost produsa si testata pentru a oferi acelasi grad de performanta indiferent de cat de mult exploatezi tractorul, vei avea totusi nevoie sa asiguri minimul de mentenanta. Instalatia de alimentare este supusa riscurilor cauzate de impuritatile din rezervorul de combustibil. Asadar, schimba filtrele de combustibil asa cum scrie in manualul utilajului.

Vrei mai multe informatii despre cum sa faci eficient si simplu mentenanta tractorului? Da-ne un semn la telefon si pe WhatsApp si cu aceasta ocazie profiti de serviciul nostru de consultanta tehnica, care nu necesita cost.

Ca sa ai incredere in calitatea pe care o primesti odata cu pompa alimentare Massey Ferguson MF 4275, vei avea un certificat de garantie valabil 12 luni. Monteaza piesa intr-un service sau alaturi de un mecanic autorizat si vei mentine garantia integral.

Livram orice fel de piesa de schimb pe intreg teritoriul tarii, cu durata de livrare estimata la 24 de ore. Vrei aceasta pompa de combustibil? Suna un reprezentant de-al nostru sau cere o oferta pe acnpieseutilaje.ro. Livrarea se face prin curierat cu plata in ramburs, insa poti ridica aceasta componenta direct din magazinul nostru. Ne gasesti dupa granita de sud a Bucurestiului, in comuna Jilava.

Curata bine rezervorul inainte sa instalezi pompa alimentare Massey Ferguson MF 4275. Contacteaza-ne daca te uiti dupa un mecanic si vei avea rapid un profesionist chiar acolo unde ai parcat tractorul. Afla tot ce-ti mai trebuie la telefon.

Specificatii tehnice:

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura