Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare tractor Massey Ferguson MF 455X

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 455X
Cod produs
KQ4DVTSO-G-RA
Out Of stock
Descriere
Componenta pe care ti-o prezentam are rolul de a transfera combustibilul de la rezervor la instalatia de alimentare. A fost fabricata in Europa cu scopul de a oferi debitul si presiunea potrivite pentru tractorul tau. In plus, pompa electrica de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF 455X primeste toate recomandarile, datorita unui pret avantajos.

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF 455X a fost testata timp indelungat inainte de a fi data spre vanzare pentru ca producatorul sa se asigure de performantele acesteia. Scopul productiei a fost ca, indiferent de cat de intens este exploatat un tractor, instalatia de alimentare sa ramana integra.

Vrei mai multe informatii despre acest reper? Intra in contact cu noi si spune-ne ce te preocupa. Te bucuri astfel de avantajele serviciului nostru de consultanta tehnica, pe care il oferim fara niciun cost.

Certificatul de garantie asociat acestui produs reprezinta o perioada de 12 luni in care pompa de combustibil este acoperita. Cu toate astea, e necesar sa te ocupi periodic de procedurile de mentenanta, precum schimbarea filtrelor de combustibil si a uleiurilor.

Comanda acum o pompa de alimentare Massey Ferguson MF 455X ca sa o montezi maine si sa permiti motorului sa porneasca din nou. Daca ne suni sau ceri o oferta pe acnpieseutilaje.ro, comanda e ca si efectuata. Daca esti departe de sediul nostru din vecinatatea Bucurestiului, livram componenta oriunde in tara in decurs de 24 de ore. Altfel, te asteptam la punctul nostru de lucru sa ridici produsul. Plata se face doar la primire sau ridicare.

Ne preocupa starea utilajelor agricole din tara, astfel ca nu oferim doar piese de schimb ci si service pe intreg teritoriul. Oriunde ai fi, daca ai nevoie de personal calificat la montarea acestui reper, contacteaza-ne.
Pentru altfel de reparatii, e posibil sa fie necesar sa construim un intreg service mobil, asa ca nu va mai trebui sa te gandesti niciodata ca e necesar sa transporti utilajul defect dintr-o parte in alta.

Specificatii tehnice:

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura