Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare pentru Massey Ferguson MF 3425C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 3425C
Cod produs
U4OVGMAE-G-RA
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje importa cele mai recomandate pompe de apa si alte piese motor pentru o multime de utilaje agricole, dar si pentru echipamente de constructii.
Ceea ce iti propunem acum - pompa electrica de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF 3425C - se remarca prin capacitatile dovedite, care ii permit sa opereze la presiunea si debitul necesare pentru o exploatare optima a tractorului.

Vrei detalii despre pompa alimentare Massey Ferguson MF 3425C din oferta? La ACN Piese Utilaje sunt gratuite!
A fost fabricata in Europa, cu un design inedit, si vine cu o carcasa care ii ofera rezistenta. Se alimenteaza de la bateria tractorului si include un filtru interior. In plus, aici are atribuit un pret foarte avantajos.

Cauti altfel de pompa de apa? Arunca o privire in catalogul nostru de piese de pe website si, daca singur nu gasesti ce trebuie, da-ne un telefon. Stocul nostru cuprinde intotdeauna mult mai multe repere decat apar la prima vedere.
Daca tot intri in contact cu noi, poti profita de serviciul nostru de consultanta tehnica, pentru care nu vei plati nimic.

Vei avea un certificat de garantie echivalent cu un interval de 12 luni. Pastreaza factura, certificatul si documentele care atesta instalarea acestei componente in utilajul tau.

Nu conteaza unde te afli, deoarece produsele noastre sunt livrate in fiecare zi in toate regiunile tarii. Timpul de asteptare este estimat la 24 de ore.
Daca vrei sa cumperi pompa alimentare Massey Ferguson MF 3425C te rugam sa plasezi o comanda la telefon sau pe site. Vei achita produsul dupa ce il primesti.
Ai si optiunea sa ridici personal pachetul direct de la noi. Punctul nostru de lucru este situat in apropiere de Bucuresti.

Inainte sa montezi pompa de combustibil, curata rezervorul pentru a scapa de eventuale impuritati care pot afecta noua componenta. Ai nevoie de ajutor? Te poate vizita un mecanic dintre colaboratorii nostri. Contacteaza-ne cand vrei sa montezi piese noi sau cand pur si simplu ceva nu merge bine cu tractorul tau. Putem pune in miscare un service mobil atunci cand e necesar, asa ca reparatiile vor fi efectuate la punctul de lucru al utilajului.

Specificatii tehnice

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura