Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit de reparatie pompa de amorsare pentru generator JCB G60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G60
Cod produs
R01XEHWM-V-IA
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje este locul unde vei gasi orice componenta de schimb pentru generatorul tau! Avem la un pret avantajos acest kit reparatie pompa amorsare JCB G60 din imaginile alaturate. El poate fi o foarte buna alternativa pentru repararea pompei vechi in situatia in care aceasta are avariata doar membrana. Setul se livreaza rapid, imediat ce plasezi comanda. Componentele sunt de calitate superioara, fabricate de catre producatori europeni. Acestia au mentinut caracteristicile pieselor de origine.

Daca e nevoie, vei gasi in orice moment o pompa de amorsare complet noua, echivalenta cu modelul original si la un pret foarte profitabil. Aceasta are incluse filtru si pahar decantor de aer. Pentru orice informatie suplimentara legata de produsele sau serviciile noastre, ii poti contacta pe colegii nostri. Ei iti stau la dispozitie pentru a-ti lamuri orice neclaritate ai avea despre ce vrei sa cumperi. Informatiile pe care le vei primi vor fi gratuite.

Kit reparatie pompa amorsare JCB G60 - comanda-l si maine termini reparatia!

Presurizarea sistemului de combustibil este esentiala pentru functionarea corecta a sistemului de combustibil si pentru o pornire eficienta. Acest ansamblu rezervor furnizeaza combustibil sub presiune pentru a evacua aerul din sistem. Acest lucru permite o presiune corecta imediata a combustibilului. Reparand-o la timp, nu vei intampina probleme!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Ca sa obtii acest kit de reparatie pompa de amorsare pentru generator JCB G60 de calitate, plaseaza o comanda pe www.acnpieseutilaje.ro sau suna la numerele de telefon afisate. Piesele vor ajunge la tine a doua zi lucratoare, nefiind obligat sa le platesti decat abia la sosirea coletului. Ai si posibilitatea verificarii continutului acestuia, inainte de achitarea produselor. Poti sa vii si la sediul nostru pentru a ridica personal componentele, daca preferi aceasta varianta. Ne gasesti in comuna Jilava, judetul Ilfov, langa Bucuresti, pe drumul catre Giurgiu.

Pentru montaj e bine sa stii ca noi colaboram cu echipe de mecanici profesionisti. Acestia se vor deplasa exact la locul unde stationeaza utilajul tau. Totodata, iti putem pune la dispozitie un intreg atelier mobil atunci cand reparatiile sunt mai complexe si de durata.

Specificatii tehnice

Acest kit de reparatie pompa de amorsare pe care ti-l punem la dispozitie se compune din 5 piese:

1 x Membrana noua;
1 x Buton de amorsare;
1 x Resort;
1 x O-ring pentru etansare;
1 x Carcasa de plastic cu filet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura