Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit de reparatie pompa de amorsare pentru generator JCB G120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G120
Cod produs
26790XRT-V-IA
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru vei gasi oricand componente de cea mai buna calitate la preturi fara concurenta. Acest kit reparatie pompa amorsare JCB G120 este un exemplu de luat in seama. El te va scuti sa cheltuiesti bani pentru achizitionarea unei pompe de amorsare noi, ajutandu-te sa o repari pe cea veche. Eficienta sa se va dovedi doar daca pompa defecta are numai membrana avariata, dar corpul inca utilizabil. Componentele sunt fabricate in Europa, dupa standarde impuse de producatorii de motoare. Plaseaza acum o comanda fara grija, piesele acestui kit de reparatie ajung la tine intr-un timp record.

Daca se dovedeste ca ai nevoie de o pompa complet noua, gasesti la noi in oferte piese competente. Important e ca avem modele care includ filtru si capac decantor de aer. Pentru a fi sigur ca alegi varianta potrivita pentru utilajul tau, tot ce trebuie sa faci este sa ii comunici unui consultant al ACN Piese Utilaje datele de identificare ale utilajului sau ale motorului. Acesta iti va oferi informatii fara costuri suplimentare despre produsul sau produsele care te intereseaza.

Kit reparatie pompa amorsare JCB G120 - componente fabricate in Uniunea Europeana!

Intr-o aplicatie de amorsare, in care pompa de combustibil este utilizata numai in timpul pornirii sau cand sistemul de combustibil a fost golit complet de combustibil, este instalata o pompa de amorsare pentru a amorsa instantaneu sistemul de combustibil si a impinge combustibilul in sistemul de injectie. Acest lucru permite motorului sa porneasca rapid si evita pornirea inutila a motorului. Repar-o la timp ca sa functioneze normal!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Comanda simplu si rapid acest kit de reparatie pompa de amorsare pentru generator JCB G120 excelent! Kitul de reparatie pentru pompa de amorsare il poti comanda sunand la numerele de telefon afisate sau pe www.acnpieseutilaje.ro. Piesele achizitionate de la ACN Piese Utilaje se livreaza in aproximativ 1 zi lucratoare de la confirmarea comenzii. Vei achita produsele la primirea coletului si vei avea si optiunea de verificare a continutului acestuia inainte de a plati. Daca iti doresti sa ai piesele cat mai repede, poti veni in orice zi lucratoare sa le ridici de la sediul nostru. Ne aflam in comuna Jilava, judetul Ilfov, la iesirea din Bucuresti, pe drumul catre Giurgiu.

Nu trebuie sa mai cauti mecanici care sa te ajute sa montezi componente pentru motor. Iti punem la dispozitie o lista intreaga de colaboratori care se deplaseaza chiar la locatia utilajului tau cu un service mobil complet echipat. In afara unui montaj corespunzator, efectuam numeroase tipuri de interventii tehnice. Acestea pot fi: la motor, la sistemul de transmisie sau directie, alezare/ rebucsare punte, reconditionari.

Specificatii tehnice

Acest kit de reparatie pompa de amorsare pe care ti-l punem la dispozitie se compune din 5 piese:

1 x Membrana noua;
1 x Buton de amorsare;
1 x Resort;
1 x O-ring pentru etansare;
1 x Carcasa de plastic cu filet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura