Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare pentru Massey Ferguson MF 8925

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 8925
Cod produs
2JT78YRG-G-RA
Out Of stock
Descriere
Uneori poti auzi sunete neobisnuite de la rezervorul incarcatorului telescopic, alteori utilajul porneste greu, motorul se ineaca sau nu mai porneste deloc. De cele mai multe ori, asa se intampla cand cedeaza pompa de combustibil. Cauti o solutie de inlocuire? Iata o pompa alimentare Massey Ferguson MF 8925 la un pret cel putin atragator.

Aceasta pompa de combustibil a fost creata in Europa, iar prototipul a fost testat mii de ore de functionare intr-un utilaj, astfel incat mersul acesteia sa fie echilibrat, iar performantele vizibile. In pretul acestei componente este inclus si un cartus filtrant, pe care il vei primi in acelasi pachet cu produsul dorit.

Pompa alimentare Massey Ferguson MF 8925 propusa se monteaza perfect pe incarcatorul tau telescopic.

Cauti altfel de pompa, poate una mecanica pentru un utilaj mai vechi? Indiferent de ce piesa ai nevoie, un apel telefonic la ACN Piese Utilaje te poate scuti de mult timp irosit in cautarea unor solutii pentru functionarea utilajului tau. Noi iti oferim gratuit consultanta tehnica, asa ca nu ai motiv sa-ti faci griji.

Consultanta gratuita - suport si siguranta!

Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort!

Certificatul de garantie anexat acestui produs are o perioada de valabilitate echivalenta cu 12 luni. Monteaza pompa Massey Ferguson MF 8925 corect, alaturi de personal calificat, ca sa nu pierzi acest beneficiu.

Daca comanzi acum aceasta pompa electrica de alimentare pentru incarcator telescopic Massey Ferguson MF 8925 performanta, maine va fi la tine cel mai probabil. Atat dureaza livrarile de obicei, cam 24 de ore de la inregistrarea comenzii. Ca sa dai o comanda, suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau cere o oferta pe site.

Ca sa instalezi pompa de alimentare Massey Ferguson MF 8925 cu un mecanic iscusit, nu trebuie decat sa ne dai un semn. Contactand departamentul nostru tehnic, poti programa vizita unui mecanic la punctul de activitate al incarcatorului telescopic. Procedezi la fel pentru orice reparatie, deoarece noi putem expedia catre tine un intreg service mobil cu piese de calitate si oferte adaptate conditiilor tale.

Asigura un debit de 140 litri/ora
Este fabricata in UE
Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura