Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare pentru excavator JCB JS220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS220
Out Of stock
Descriere
Vrei o pompa electrica de alimentare pentru excavator JCB JS220? Aceasta ajunge la tine numaidecat la cel mai bun pret pe care ti-l poti imagina. Fabricata in Europa din materiale rezistente, aceasta pompa de combustibil este o piesa aftermarket cu o calitate deosebita.

Pompa electrica de alimentare JCB JS220 este o solutie excelenta pentru inlocuirea componentei originale atunci cand aceasta nu mai da randament. Vine cu un design potrivit pentru caracteristicile tehnice pe care le propune, iar cu un minim efort de intretinere, va rezista multi ani. Un astfel de model de pompa disperseaza combustibilul in mod eficient.

Vrei o pompa de alimentare pentru alt utilaj? Contacteaza-ne daca nu o vezi in catalogul nostru, deoarece stocul nostru cuprinde o diversitate de repere. De asemenea, cand ai nevoie de informatii despre functionarea unei piese sau procedurile de intretinere a acesteia, da-ne un telefon. Clientii nostri se bucura sa primeasca gratuit consultanta tehnica, deoarece acest serviciu le da incredere in alegerile lor.

Un montaj corect efectuat la un service autorizat sau de catre personal calificat va mentine intreaga valabilitate a certificatului de garantie, echivalenta cu 1 an.

Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau cere o oferta pe acnpieseutilaje.ro ca sa putem initia procedura de livrare, asta daca nu ai disponibilitatea sa ridici piesa de la noi, din comuna Jilava, judetul Ilfov. Contactandu-ne vei plasa astfel o comanda si ne vei da datele pentru livrare atunci cand e necesar. Estimarea timpului in care o piesa ajunge la tine reprezinta aproximativ 24 de ore, iar produsul va fi achitat doar la primire.

Cand vrei sa montezi pompa electrica de alimentare JCB JS220, dar nu ai un service pe-aproape sau un specialist, apelezi la noi si cat mai curand de la solicitare, un mecanic experimentat va vizita locul in care stationeaza excavatorul tau. Intervenim la proceduri de intretinere, facem revizii, reparatii minore sau majore, iar de cele mai multe ori trimitem catre clienti un service mobil conceput dupa nevoile lor.

Specificatii tehnice:

• Tensiune: 24V.

Cod produs: YCJXPBRK-G
Trimite mesaj
Din Gura in Gura