Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare pentru excavator JCB JS175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS175
Out Of stock
Descriere
Nu ai cum sa exploatezi excavatorul fara o pompa de alimentare in stare excelenta. Aceasta este componenta care trimite catre cilindre si sistemul de injectie combustibilul necesar pentru ca utilajul sa functioneze. In caz ca ai constatat probleme cu aceasta componenta, iata aici o pompa electrica de alimentare pentru excavator JCB JS175, solutia ta de calitate.

In catalogul ACN Piese Utilaje vei gasi intotdeauna variante multiple pentru pompe de combustibil, in functie de utilajul pe care il operezi si de costul pe care esti dispus sa-l platesti.
Pompa electrica de alimentare JCB JS175 este o piesa aftermarket, fabricata de europeni printr-un proces inovativ.
In acest fel, inlocuiesti componenta originala cu o alternativa pe masura, la un pret convenabil.

Aceasta pompa de alimentare este creata sa reziste in timp cu succes, iar daca ai grija de excavatorul tau respectand procedurile de intretinere prezentate in manual, componenta va functiona corect garantat.
Ai nevoie de mai multe informatii? Nu ezita sa ne intrebi apelandu-ne sau trimitand un mesaj pe WhatsApp. La ACN Piese Utilaje primesti gratuit consultanta tehnica.

Pastreaza documentele pe care le primesti atunci cand achizitionezi pompa electrica de alimentare JCB JS175, mai precis factura si certificatul de garantie. Perioada de garantie este echivalenta cu 12 luni. Atunci cand reclami un produs, vei avea nevoie si de certificatul de instalare obtinut de la service-ul care a montat componenta.

Daca vrei acest produs, comanda-l acum si maine il ai gata de intrebuintare. Pentru comanda, suna la un numar inscris pe website-ul nostru, ori selecteaza produsul dorit si cere o oferta online. Livram orice produs indiferent de aria clientului prin curierat rapid, intr-un timp estimat la 24 de ore. Vei achita dupa ce coletul ajunge in mainile tale.
Ai si optiunea sa ridici personal produsul, de la sediul nostru din Ilfov, aflat la 10 minute de Bucuresti.

Ca sa fii sigur ca pompa de alimentare este instalata conform standardelor, te poti folosi de serviciile mecanicilor nostri colaboratori. Acestia sunt activi in toate colturile tarii, astfel ca lucreaza direct la punctul de activitate al excavatorului. Contacteaza departamentul nostru tehnic si afla mai multe.

Specificatii tehnice:

• Tensiune: 24V.

Cod produs: 5HF8I9NU-G
Trimite mesaj
Din Gura in Gura