Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Hitachi 4645227

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi 4645227
Out Of stock
Descriere
Daca ai testat pompa de alimentare a utilajului tau sau a altui vehicul cu motor pe diesel si ai constatat defectul, nicio problema. Iti aducem noi una noua, fabricata din materiale rezistente, cu garantie si tot ce vrei. Pompa electrica de alimentare Hitachi 4645227 se afla in depozitul nostru din Ilfov si poate fi livrata chiar maine, oriunde ai fi in tara.

Tensiunea de alimentare pentru aceasta pompa este de 24 de volti. Componenta a fost fabricata de producatori din aria noastra geografica, care au implementat principiile mecanice si elementele de design corespunzatoare cu specificatiile Hitachi.

Vrei sa stii sigur daca pompa electrica de alimentare Hitachi 4645227 e compatibila cu echipamentul tau? Suna echipa ACN Piese Utilaje, transmite datele de identificare ale utilajului sau vehiculului si primesti raspunsul pe loc. Dincolo de asta, nu uita ca iti oferim consultanta tehnica fara sa platesti, doar ca sa ne asiguram ca esti informat corect inainte sa scoti bani din portofel.

Ai garantie la aceasta pompa de alimentare 12 luni, ca sa nu-ti faci nicio problema gandindu-te la neprevazut.

Daca comanzi astazi aceasta pompa electrica de alimentare, maine e gata de instalare. Comanda se face telefonic sau online, iar metoda de procurare este livrare sau ridicare de la sediu. Livrarea dureaza de obicei 24 de ore de la comanda si se efectueaza de catre un curier. Astfel, vei achita ramburs, eventual dupa ce ai desfacut coletul si ai constatat ca produsul este in regula. Pentru ridicare de la sediu, te asteptam in orice zi de luni pana vineri la punctul de lucru situat la iesirea din sud a Bucurestiului.

Un mecanic dintre colaboratorii nostri iti poate oferi asistenta tehnica la instalarea acestei componente. Nu trebuie decat sa ne contactezi si vom trimite pe cineva in cel mai scurt timp la punctul de activitate al utilajului tau. In caz ca sunt necesare mai multe resurse, venim cu un atelier mobil, echipat cu piese de calitate si oferte pe masura bugetului tau.

Specificatii tehnice

• Tensiune: 24V.

Cod produs: 98DCV2GR-G
Trimite mesaj
Din Gura in Gura