Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator Fiat Hitachi FH90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FH90
Cod produs
DITY6PK4-MI
Out Of stock
Descriere
Hai cu noi prin depozitul nostru  si vei gasi  doar piese de foarte buna calitate, cum este pompa alimentare Fiat Hitachi FH90 pentru care producatorul european garanteaza calitatea inalta! Si chiar acum am primit-o, e pe stoc, ea inlocuieste perfect originalul la un pret mai bun. O poti comanda telefonic, sau prin formularul de pe site, unul dintre consultantii nostri va raspunde apelului tau!
Nu poti trece cu vederea nici serviciile pe care le-am infiintat la sugestia clientilor nostri si care sunt foarte apreciate: consultanta gratuita, depanare tehnica mobila, livrarea rapida, inchiriere de utilaje. Pe site vei gasi cu siguranta multe idei de dinamizare a afacerii tale!
Suna in caz de avarie!
Situatia poate parea disperata: esti in camp cu utilajul defect!
Suna la noi pentru a lua legatura cu cel mai apropiat de tine dintre partenerii nostri. El are echipa mobila de depanare si va veni imediat in ajutorul tau!
Pompa alimentare Fiat Hitachi FH90 e de incredere, asigura alimentarea ritmica a motorului!
Te-a lasat pompa de alimentare cu combustibil? Pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor si daca ea nu functioneaza, semnele sunt destul de clare: motorul porneste greu sau deloc, acceleratia nu mai functioneaza, se aud zgomote ciudate, sau ramai in pana cu rezervorul plin. Ia-ti o pompa de calitate si nu vei pati ce patesc altii, vei auzi mereu motorul torcand linistit.
Intreaba, daca ai nevoie de ajutor!
Unul dintre serviciile noastre de baza este consultanta gratuita. Suna, explica pe scurt care sunt simptomele utilajului tau, si expertii nostri iti vor depista defectiunea si iti vor indica piesa de care ai nevoie, te vor ghida in tot procesul de reparatie!
Pompa de alimentare pentru excavator Fiat Hitachi FH90  are garantie extinsa pentru 1 an, esti asigurat ca daca ar exista cumva un defect de fabricatie, pompa va fi inlocuita!
Pompa alimentare Fiat Hitachi FH90 poate fi ridicata personal imediat, o avem pe stoc. Comandata telefonic sau prin formularul de pe site, ea pleaca din depozit in aceeasi zi si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore. Curierul va astepta sa verifici pachetul si apoi poti plati ramburs.
Pompa de alimentare e o piesa importanta in alimentarea motorului, asa ca nu improviza! Fa lucrurile ca la carte, cheama un specialist si vei prelungi viata atat a piesei de schimb cat si a intregului utilaj. Daca nu ai un tehnician la indemana, spune-ne, avem noi sa-ti recomandam pe cineva!
Specificatii tehnice
• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
• Piesa este compatibila si cu modelul Fiat Hitachi FH90W.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura