Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Hurlimann XL 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL160
Cod produs
7PKWI6S5-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest excelent rulment grup conic Hurlimann XL 160 nu te va dezamagi niciun moment pe parcursul utilizarii sale. Cum este posibil? Piesa este 100% originala Carraro, fabricata din cele mai rezistente materiale, in Japonia. Alegand o piesa originala pentru utilajul tau, nu ai cum sa dai gres! Calitatea acestui rulment grup conic din oferta noastra este inegalabila. Pentru comenzi, poti sa ne contactezi telefonic, pe e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site.

Pentru a te bucura cat mai mult timp de noua achizitie, avem pentru tine doua recomandari! Sa inlocuiesti simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Sa montezi rulmentii in pereche pentru a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Daca ai intrebari despre acest rulment, tot ce trebuie sa faci este sa ne suni. Consultanta tehnica este gratuita pentru fiecare piesa care te intereseaza, asa ca profita acum!

Rulment grup conic Hurlimann XL 160 - il utilizezi cu incredere!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Perioada de garantie a acestui rulment grup conic grup conic Hurlimann XL 160 este de 6 luni, iar in acest termen, in cazul unor defectiuni din fabricare, il poti inlocui fara a plati. Gasesti certificatul de garantie in colet, impreuna cu produsul.

Livram rapid, in toata tara, acceptand plata in sistem ramburs. Iti recomandam sa verifici cu atentie starea piesei la primire, inainte de a plati, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Daca este mai avantajos pentru tine sa vii direct la sediul nostru pentru a ridica acest rulment grup conic Hurlimann XL 160 dorit, te asteptam!

Apeleaza la serviciile noastre pentru montaj si nu iti va parea rau, deoarece dispunem de colaborari in intreaga tara, cu mecanici si ateliere mobile de incredere. Iti trimitem suportul necesar direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil. Folosim, pentru protectia rulmentilor, o presa mecanica, intrucat loviturile de ciocan ii pot afecta, scurtandu-le perioada de exploatare.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura