Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Hurlimann XL 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL 150
Cod produs
XRUJQIL8-O-IA
Out Of stock
Descriere
Nu mai sta pe ganduri si comanda chiar acum acest rulment grup conic Hurlimann XL 150 fantastic! Te asiguram ca nu vei intampina nicio problema in ceea ce il priveste, o lunga perioada de timp. Este o caracteristica specifica pieselor originale Carraro, din care el face parte. Rulmentul a fost fabricat in Japonia si are elemente componente deosebit de rezistente. Pentru a comanda, doar completeaza un scurt formular afisat pe site, suna-ne sau trimite-ne un e-mail.

Rulmentii trebuie montati in pereche. Astfel, asiguri o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Recomandam de asemenea ca, odata cu inlocuirea lor, sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din fata. Locul de intrare al pinionului de atac in punte trebuie sigilat cat mai bine posibil. Afla chiar acum mai multe detalii despre acest rulment sunandu-ne la unul dintre numerele de telefon afisate. Iti oferim toate detaliile necesare unei achizitii de care sa te bucuri mult timp de aici inainte.

Rulment grup conic Hurlimann XL 150 - asa iti faci tractorul functionabil!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest rulment grup conic pentru tractor Hurlimann XL 150 il vei regasi in colet, impreuna cu factura si certificatul de garantie - valabil 6 luni de zile de la data facturarii.

Livram acest rulment grup conic Hurlimann XL 150 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, ce ajung peste tot in tara in cel mai scurt timp posibil. Iti oferim avantajul de a putea sa verifici piesele inainte de a le plati si chiar te incurajam sa faci acest lucru, deoarece astfel eviti orice risc al unor nemultumiri ulterioare. O alternativa este sa vii pana la sediul nostru, daca preferi sa ridici piesele personal. Te asteptam!

Unul dintre mecanicii nostri colaboratori va ajunge la punctul tau de lucru mai rapid decat te astepti, dotat cu tot ce este necesar unui montaj care sa-ti permita sa te bucuri de piesa aleasa mult timp de aici inainte. Rulmentii se monteaza cu ajutorul unei prese mecanice, deosebit de utila in prevenirea deformarii lor. Suna-ne nu doar daca ai nevoie de montaj, ci in cazul oricaror probleme aparute la utilajul tau si specialistii nostri o vor rezolva rapid si corect!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura