Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Fuzeta pentru buldoexcavator New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95, LB95B , LB95.B
Cod produs
KDXHV4I0-B-IA
Out Of stock
Descriere
Noi iti oferim cele mai bune solutii pentru tine si utilajul tau. In cazul in care defectiunile suferite te-au lasat in impas, suntem aici pentru a te ajuta sa iti pui iar utilajul in functiune. Fuzeta buldoexcavator New Holland LB95 din oferta noastra poate fi o inlocuitoare perfecta pentru cea care a cedat in utilajul tau. Iti propunem o piesa de calitate superioara, produsa de Carraro. Fuzeta se va dovedi o achizitie potrivita pentru o reparatie de lunga durata! Te asteapta pe stoc si are un pret foarte bun!

Contacteaza-ne - clientii nostri beneficiaza de consultanta tehnica gratuita! Daca ai orice nelamurire, poti contacta telefonic sau prin formularul de pe site pe unul dintre consultantii nostri. Iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie avand in vedere necesitatile tale. Te pot programa pentru montaj si iti pot prezenta ofertele noastre pentru mentenanta. Important este sa intrebi absolut tot ce te intereseaza, ei iti vor da foarte multe sfaturi utile. Profita de aceste discutii pe care le vei avea cu oameni bine pregatiti in domeniu!

Fuzeta buldoexcavator New Holland LB95 - la cel mai bun pret!

Sistemul de directie al utilajului este compus din mai multe piese care fac parte din categoria elementelor cu risc crescut. Noi credem ca trebuie sa acorzi o atentie suplimentara daca ai o defectiune in acest sector. Fuzeta este un element al sistemului de directie care face legatura cu rotile utilajului si permite orientarea lor in directia dorita.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Fuzeta pentru buldoexcavator New Holland LB95 achizitionata beneficiaza de garantie in primele 6 luni de la facturare.

Comenzile se fac pe site sau telefonic la unul dintre numerele afisate. Livrarea lor se face prin curier rapid si dureaza, in medie, 24 de ore. Ai optiunea de a ridica personal fuzeta buldoexcavator New Holland LB95 comandata de la sediul nostru. Vei plati in momentul in care piesele ajung la tine.

Deoarece oferim servicii complete, mecanicii nostri parteneri sunt disponibili pentru tine oriunde in tara. Acestia se vor deplasa la locul la care ai nevoie si vor monta componentele de schimb, pentru a repara vehiculul tau.

Specificatii tehnice

Asigura-te ca grupul reductor este bine etansat. Inspecteaza integritatea simeringului de planetara din interiorul fuzetei, dar si a simeringului mare din dreptul rulmentilor de butuc.
Fuzeta se potriveste si pe buldoexcavatoarele New Holland LB95B si New Holland LB95.B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura