Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare JCB 17/927203

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 17/927203
Cod produs
4AR7O6P0-G-MI
Out Of stock
Descriere
Nu lasa performantele limitate ale pompei de alimentare sa iti afecteze productivitatea si eficienta in lucru. Investeste acum intr-o pompa electrica alimentare JCB 17/927203 de provenienta europeana si vei simti diferenta imediat. O pompa aftermarket de calitate superioara pe care o gasesti la noi la un pret avantajos, gata de expediere.
Poti plasa o comanda telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici, sau direct pe site-ul firmei. Daca ai intrebari - despre pompa sau serviciile oferite de firma noastra - sau doresti sa comanzi, nu ezita sa contactezi unul din consilierii nostri tehnici. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra!
Pompa electrica alimentare JCB 17/927203 este de calitate europeana garantata, nu rata oferta noastra!
Cum altfel ai putea sa-ti faci viata mai usoara decat montand profesionist o pompa de calitate? Daca motorul scoate zgomote neobisnuite, porneste greu iar acceleratia e lenta, sau ramai in pana de combustibil desi ai rezervorul plin, sigur te-a lasat pompa de alimentare! Alimentarea cu un flux constant de combustibil sta la baza functionarii perfecte a motorului!
O pompa de foarte buna calitate montata corect te va scuti mult timp de drumuri la service pentru depanare!
Suna-ne oricand ai probleme tehnice! Te consiliem gratis!
Consultantii nostri sunt specializati in  identificarea unei defectiuni si a piesei de schimb compatibile cu utilajul tau ! Daca le dai telefonic cateva date despre utilajul tau, vei avea mare parte din problema rezolvata, ei te pot indruma in tot procesul de reparatie, de la alegerea piesei perfect compatibile cu utilajul tau, pana la montajul asigurat prin partenerii nostri cu atelier mobil!
Pompa electrica de alimentare JCB 17/927203 vine la pachet cu un certificat de garantie de 1 an oferit de producatorul european. Iti recomandam sa o montezi profesionist si astfel ii vei prelungi durata de viata!
Pompa electrica alimentare JCB 17/927203 este pe stoc, poti veni direct din depozitul nostru sa o iei! Daca o comanzi, ea pleaca astazi spre tine cu un curier rapid si ajunge in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara!
La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Un montaj profesionist este la fel de important ca si calitatea piesei. Daca nu stii de un mecanic bun in apropiere suna-ne, avem parteneri cu ateliere mobile peste tot prin tara, iti dam datele de contact ale celui din zona ta!

Specificatii tehnice

• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 24 V
• Lungimea totala este de 186,61 mm.
• Diametru prindere: -fata=10,05mm

-spate=10,49mm

Daca vrei sa prelungesti durata de viata a utilajului tau, ia aminte la sfaturile noastre:

• Pentru o mentenanta eficienta, schimba filtrele de combustibil la fiecare 500 de ore de functionare a utilajului.
• Atunci cand montezi o pompa noua, inlocuieste si o-ringul care etanseaza componenta in sistem.
• Inainte de montarea pompei de alimentare, trebuie curatat rezervorul de combustibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura