Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare JCB 17/912400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 17/912400
Cod produs
L701TNEV-RE
Out Of stock
Descriere
Avem mii de piese de schimb la o calitate superioara! O asemenea pompa alimentare JCB 17/912400 este turnata si asamblata in Uniunea Europeana, cu garnituri de calitate. Este un produs eficient, garantat de producator, pe care ti-l recomandam cu incredere. Il comercializam la un pret avantajos! De asemenea, datorita materialelor folosite in prelucrarea acestuia, pompa noastra promite sa reziste cu brio la exploatare intensa.

Pompa alimentare JCB 17/912400 - nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului pe care il detii! Calitatea face diferenta!

Muncim, zi de zi, cu pasiune, ambitie si perseverenta! Ne dorim sa ai parte de o experienta placuta atunci cand vine vorba despre colaborarea noastra. Alaturi de noi, beneficiezi de:

Identificari sigure si rapide
Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
Recomandari cu privire la alegerea piesei, montajul acesteia si multe altele

O asemenea pompa alimentare JCB 17/912400 dispune de toate actele necesare! In colet, vei regasi si certificatul de garantie valabil 1 an de zile, impreuna cu factura.

Serviciul de curierat rapid ne ajuta sa iti punem aceasta pompa alimentare JCB 17/912400 la dispozitie intr-un timp cat mai scurt, oriunde ai nevoie. Inainte de efectua plata ramburs, poti deschide pachetul pentru a te asigura ca piesa dorita a ajuns in stare perfecta. Completeaza cererea de pe site-ul nostru! In plus, stocul pentru acest articol este disponibil permanent si te asteptam la sediul firmei din apropiere de Bucuresti pentru a-l achizitiona personal.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa?
Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de motorina din imagini este actionata mecanic, cu membrana, si are prinderea in 4 suruburi, avand distanta intre ele de 43mm si 14mm. Oringul se livreaza impreuna cu pompa.
Oringul furnizat este dintr-un cauciuc moale si se modeleaza usor pe conturul pompei, eliminand dificultatile provocate de oringul clasic, greu de montat in special pe vreme rece.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura