Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc Valtra A133267

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra A133267
Cod produs
ODKBLYAR-M
Out Of stock
Descriere
Acest simering butuc Valtra A133267 reprezinta alegerea potrivita pentru utilajul tau, daca esti in cautarea unei piese de calitate, la un pret competitiv.

Componenta originala Carraro este fabricata in Italia si respecta cele mai inalte standarde de productie. Rezistenta crescuta la uzura si disponibilitatea imediata pentru livrare reprezinta doar doua dintre avantajele piesei.

Piesa ajuta la etansarea reductorului final.

Daca nu esti sigur de compatibilitatea simeringului cu utilajul, adreseaza-te cu incredere personalului nostru calificat! Consultantii nostri tehnici sunt gata sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere documentata. Pentru a comanda simeringul este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site. In fiecare zi lucratoare a saptamanii raspundem solicitarilor tale si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.

La alegerea pieselor noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

Piesa ajunge la tine insotita de un certificat de garantie valabil 6 luni, de la data achizitiei.

Livram simeringul oriunde in Romania, prin curierat rapid. Plata se face la livrare. Ai optiunea sa deschizi coletul si sa verifici starea in care piesa a sosit la destinatie, inainte de a achita. Daca preferi sa ridici personal pachetul, te asteptam la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme noile componente?

Iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul sau de lucru. Mecanicii nostri colaboratori pot rezolva toate problemele tehnice care tin de echipament, in scurt timp de la solicitare. Astfel, tu iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, nu ezita sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Dimensiuni: 150 x 180 x 14.5/ 16 mm
Material: NBR (cauciuc nitril butadin)
Functioneaza intre temperaturile: -50...+120 grade Celsius

Codul produsului este ODKBLYAR-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura