Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc Valtra 6193408M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 6193408M1
Cod produs
HM82OT6U-M
Out Of stock
Descriere
Alege pentru utilajul tau piese originale si bucura-te de o exploatare indelungata! In oferta noastra gasesti acest simering butuc Valtra 6193408M1 - un produs de origine Carraro, realizat in Italia la cele mai inalte standarde de calitate.

Rolul simeringului este de a etansa butucul la prinderea sa de fuzeta.

Daca vrei sa verifici compatibilitatea piesei cu echipamentul tau, adreseaza-te cu incredere personalului nostru calificat! Consilierii tehnici ai firmei sunt gata sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere pentru utilajul tau.

Pentru a plasa o comanda pentru produsele care te intereseaza, este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site. Daca iti este mai la indemana sa ne contactezi folosind aplicatia WhatsApp, raspundem solicitarilor tale si prin intermediul acesteia.

La alegerea pieselor noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

Simeringul de butuc ajunge la tine insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni, de la data achizitiei.

Piesa ajunge oriunde in Romania, prin intermediul curieratului rapid. Ai optiunea de a deschide coletul si de a verifica starea in care produsul a sosit la destinatie, inainte de a achita rambursul. Te asteptam la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti daca preferi sa ridici personal simeringul.

Ai nevoie de ajutor la montajul pieselor noi?

Atelierul mobil al firmei se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului, unde poate efectua un montaj exemplar al simeringului. De la o simpla inlocuire de piese, pana la operatiuni mai complexe, mecanicii nostri colaboratori vor lua toate masurile pentru ca echipamentul sa functioneze din nou in parametri optimi.

Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezita sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Dimensiuni: 150 x 180 x 14.5/ 16 mm
Material: NBR (cauciuc nitril butadin)
Functioneaza intre temperaturile: -50...+120 grade Celsius

Codul produsului este HM82OT6U-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura