Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara pentru tractor Case CS94

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS94
Cod produs
RSA2QMTL-M-IA
Out Of stock
Descriere
Acest set planetara tractor Case CS94 reprezinta alegerea potrivita pentru utilajul tau, daca esti in cautarea unei piese de calitate superioara la un pret competitiv. Reperul este original Carraro si este disponibil imediat pentru livrare. Setul contine furca de planetara, saibele danturate, siguranta din capatul danturii si un oring. Comanda acum si maine iti poti repune tractorul pe roti! Coletul cu piesele ajunge in 24 de ore!

In momentul in care vrei sa ai o afacere de succes, trebuie sa stii cum si in ce sa investesti! Noi te asiguram ca daca activezi in domeniul constructiilor sau al agriculturii, primul lucru la care trebuie sa te gandesti este utilajul de care ai nevoie si starea lui de functionare. Un utilaj care da randament se va vedea in castigurile tale! Apeleaza serviciul de consultanta si cere detalii despre ce avem sa-ti oferim!

Set planetara tractor Case CS94 - pentru un tractor care vrea sa faca treaba!

Odata cu inlocuirea piesei, recomandarea noastra este sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt deteriorate, este vitala schimbarea crucii de planetara, pentru o reparatie completa si durabila. Daca dantura planetarei nu mai este intr-o stare optima, recomandarea noastra este sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. Consilierii tehnici ai firmei iti pot oferi toate informatiile necesare in acest sens!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Set planetara pentru tractor Case CS94 este insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni, de la momentul achizitiei. Sa pastrezi documentele care il insotesc!

Livram set planetara tractor Case CS94 in toate regiunile tarii, prin curierat rapid. Ai posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica starea in care setul a ajuns la destinatie. Metoda de plata este ramburs. Daca preferi sa ridici pachetul direct de la depozitul nostru, te asteptam!

Ai nevoie de asistenta la montaj? Una dintre echipele de interventie mobila ale firmei se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului, unde poate efectua toate reparatiile necesare. Mecanicii nostri colaboratori vor rezolva, in scurt timp de la solicitare, toate problemele tehnice care tin de echipament. Astfel, utilajul tau nu va stationa mai mult decat este necesar. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura