Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Iveco F4GE0407A*B600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iveco F4GE0407A*B600
Cod produs
M2BE08OG-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa motor Iveco F4GE0407A*B600 a fost creata in Europa pentru a oferi o foarte buna compatibilitate cu acest tip de motor. Se livreaza rapid in orice zona a tarii si contine tot ce e necesar pentru o montare usoare. Pretul este de asemenea foarte convenabil. Te vei bucura de o functionare lunga a pompei de apa, si, automat, a motorului. O-ringul pe care il vei gasi in cutia ce contine pompa de apa va servi la etansarea corpului pompei si blocului motor.

Fiind o piesa vitala motorului si, implicit, a echipamentului tau, noi ne dorim sa achizitionezi tot ceea ce este mai bun si, bineinteles, potrivit! Pentru siguranta achizitiei tale, te invitam sa iei legatura cu asistentii nostri tehnici. Le poti cere detalii, informatii despre produse si recomandari pentru tipul de utilaj pe care il detii. Este important sa stii ca nu trebuie sa platesti pentru informatiile obtinute, fac parte din serviciul gratuit de consultanta!

Pompa de apa motor Iveco F4GE0407A*B600 - creata in Europa special pentru utilajul tau!

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa intelegem, printr-o analogie oarecum banala, ce este o pompa de apa pentru motor. Masinariile sunt facute de oameni, iar modul lor de functionare seamana cu cel al corpului nostru. Avem nevoie de lichide pentru a ne regla temperatura corpului. E bun un ceai cald iarna sau un pahar cu apa rece vara, nu-i asa? Asta fac pompa de apa si antigelul, protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Certificatul de garantie expira dupa 12 luni de la cumparare. Acesta poate fi anulat doar in conditiile in care pompa de apa pentru motor Iveco F4GE0407A*B600 este montata incorect. Verifica instructiunile disponibile in fisa tehnica a pompei de apa pentru a evita erorile.

Pompa de apa motor Iveco F4GE0407A*B600 ajunge la destinatie in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui curier. Va fi impachetata corespunzator pentru transport, iar tu vei plati doar la primire. Daca totusi ai nevoie urgenta de pompa de apa noua, plaseaza o comanda la telefon sau online si poti veni imediat la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, unde te asteptam cu produsul pregatit.

In cazuri de reparatii complexe sau alti factori care cer asistenta unui mecanic, ia legatura cu noi si vei avea service mobil acolo unde doresti, cu cele mai bune piese de schimb.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura