Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Iveco F4GE0405

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iveco F4GE0405
Cod produs
Z91MOWNC-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru ca pompa de apa este o componenta responsabila de bunul mers al intregului sistem, acordam o importanta deosebita producatorilor de astfel de piese care indeplinesc toate standardele de calitate. Mai mult, pompa de apa motor Iveco F4GE0405 este recomandata datorita unui pret foarte accesibil. Aceasta componenta a fost fabricata in Europa si are un design robust, ca tu sa nu iti faci griji cu privire la compatibilitate. Pompa se potriveste si pe modelele Iveco F4GE0405 (A*F600, A*F650, B*F600).

Apeleaza la serviciile noastre si hai sa facem afacerile tale sa progreseze exact asa cum iti doresti! Flota de vehicule are nevoie de serviciul de mentenanta perfect. La ACN Piese Utilaje iti putem oferi cele mai bune solutii de mentenanta care vor spori functionalitatea utilajelor tale! Asta inseamna sa investesti inteligent! Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si hai sa ne apucam de facut planuri de dezvoltare a afacerii tale!

Pompa de apa motor Iveco F4GE0405 - compatibila cu utilajul tau!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de apa pentru motor Iveco F4GE0405 este acoperita de garantie timp de 12 luni. Nu uita ca pentru asta e necesar sa efectuezi o montare corecta. Punem la dispozitie toate instructiunile necesare pentru ca tu sa poti monta pompa de apa cat mai usor.

Pompa de apa motor Iveco F4GE0405 e disponibila pentru livrare rapida in orice localitate. Se trimite prin intermediul unui curier si ajunge la destinatie in decurs de 24 de ore. Platesti in ramburs doar dupa ce ai verificat continutul coletului. De asemenea, poti lua obiectul direct din depozitul nostru aflat in aria Bucurestiului, imediat ce comanda a fost confirmata.

Pentru reparatii profesioniste, cere o oferta si trimitem un atelier mobil acolo unde soliciti, in cel mai scurt timp. Descrie cat mai concret ce fel de reparatie e necesara si vom aduce toate piesele in variantele care indeplinesc calitati maxime.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.

Aceasta pompa de apa este compatibila si cu motoarele: Iveco F4GE0405A*F600 , Iveco F4GE0405A*F650 si Iveco F4GE0405B*F600
Trimite mesaj
Din Gura in Gura