Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Case 9968047

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
L053CXIE-O-IA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam acest rulment Case 9968047 pentru o excelenta functionare a utilajului tau! Este o piesa fabricata in Japonia, perfect originala, cu care nu poti risca intampinarea unor situatii nedorite, intrucat are o rezistenta remarcabila pe o perioada deosebit de indelungata de timp. Comand-o acum prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru si poate fi a ta in cel mai scurt timp! Cere oricand doresti o oferta detaliata care sa te ajute sa faci alegerea! Piesa este semnata Carraro!

Acesti rulmenti este mai bine sa fie montati in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Este recomandabil sa schimbi, odata cu rulmentii conici, si simeringul ce asigura etansarea puntii, la locul de intrare al pinionului de atac. Mai multe detalii iti ofera colegii nostri de la departamentul tehnic, complet gratuit. Ii poti contacta telefonic sau online! Profesionistii iti stau la dispozitie!

Rulment Case 9968047 - alege o piesa de schimb originala Carraro!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment Case 9968047 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Daca doresti sa primesti acest rulment Case 9968047 acasa, opteaza pentru serviciile de curierat rapid si ajung in cel mai scurt timp posibil la tine. Noi iti oferim avantajul de a putea verifica produsele primite, inaintea platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Daca preferi sa ridici piesele personal, te asteptam la sediul nostru!

Alege serviciile noastre de montaj si beneficiezi de ajutor de calitate inalta, rapid si direct la punctul tau de lucru. Mecanicii nostri colaboratori sunt profesionisti si lucreaza in mod exemplar, astfel incat tu sa ai numai avantaje atat imediat, cat si pe termen lung. Elimini complet riscul aparitiei de situatii neplacute si deci al unei investitii neavantajoase. Rulmentii vor fi montati cu ajutorul unei prese mecanice, pentru a nu risca deformarea lor. Suntem disponibili pentru orice interventie asupra utilajului tau, avand specialisti pentru fiecare componenta. Suna-ne acum si afli mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura