Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110
Cod produs
UW7GO8D5-S-IA
Out Of stock
Descriere
In momentul in care observi ca exista pierderi de lichid de frana, este foarte posibil ca garniturile din cilindrii pompei de frana sa fi cedat. Tot ce este de facut in aceasta situatie este sa te orientezi rapid catre o noua piesa, de calitate, dar cu un pret bun. Noi avem in depozit pompa de frana New Holland B110 - o componenta originala Bosch! Este o piesa foarte robusta, care este astfel proiectata si realizata incat sa asigure o exploatare de lunga durata.

O primesti in doar 24 de ore daca o comanzi imediat sunand la unul dintre numerele de telefon afisate. Poti comanda foarte simplu si online, prin completarea formularului de pe site. Pompa din oferta noastra poate fi montata si pe buldoexcavatorul New Holland B110B. Pentru a fi siguri ca piesele sunt compatibile cu utilajul tau, iti vom oferi cu placere consultanta tehnica gratuita. Ne trimiti datele echipamentului si noi iti cautam piesa de schimb ideala.

Pompa de frana New Holland B110 - piesa de schimb ideala!

Franele auto sunt fara indoiala cel mai important element al utilajului noastru. Pentru ca este mai important sa reusesti sa te opresti, decat sa accelerezi. Nu ar trebui sa te joci cu piesele care iti salveaza literalmente viata. Pompa de frana este suspectul principal atunci cand apesi frana si nu se intampla mare lucru. Un service autorizat este urmatoarea ta oprire. Aici inlocuiesti pompa si acorzi atentie lichidului de frana! In primul rand, acesta trebuie sa fie conform cu cerintele prevazute de producator.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Aceasta pompa de frana pentru buldoexcavator New Holland B110 are un certificat de garantie, valabil sase luni de zile in conditiile specificate de producator.

Pompa de frana New Holland B110 va ajunge acolo unde iti trebuie, oriunde in Romania, in maximum 24 de ore de la comanda. Vei plati piesa dupa ce o vei primi. Inainte de a achita factura, vei putea deschide coletul in prezenta curierului. Marfa poate fi preluata si direct de la noi, daca ne vizitezi la sediul nostru.

Cauti un atelier specializat, unda sa poti monta fara probleme noua piesa? Lucram cu mecanici foarte buni din toate regiunile tarii, pe care ii putem trimite rapid la adresa ta, pentru a monta in siguranta orice componenta necesita buldoexcavatorul. Daca doresti mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa ne contactezi telefonic!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura