Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B110
Cod produs
EOBQ6NJH-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa echipezi sistemul de franare al utilajului cu o piesa originala, foarte robusta, aceasta pompa de frana Fiat Kobelco B110 este fara indoiala cea mai buna alegere. Pentru ca este o componenta originala Bosch ce beneficiaza de garantie si de un pret promotional. Avem piesa pe stoc, deci timpul de livrare va fi minim. In 24 de ore va ajunge la tine chiar daca esti la mare distanta de noi. O comanzi imediat daca ne suni si iei legatura cu unul dintre consilierii specializati ai firmei.

Pentru a proteja garniturile din interiorul cilindrilor pompei, te sfatuim sa achizitionezi si lichidul de frana original (specificat de producatorul buldoexcavatorului). Atunci cand cumperi de la noi piese si accesorii pentru utilaj, dorim sa ne asiguram ca iei decizia cea mai buna pentru afacerea ta, fapt pentru care iti acordam de fiecare data consultanta tehnica gratuita. Personalul calificat al firmei iti pune la dispozitie intreaga documentatie tehnica necesara pentru a alege piesele care corespund cel mai bine specificului activitatii tale.

Pompa de frana Fiat Kobelco B110 - are un pret imbatabil!

In cazul in care carcasa pompei este uzata, aceasta va provoca distrugerea rapida a garniturilor. Daca este necesar sa inlocuiesti pompa de frana, du utilajul intr-un atelier de service autorizat. Fara cunostinte temeinice de mecanica si fara experienta in astfel de reparatii, posibilele erori de montaj pot afecta serios sistemul de franare. Se necesita reumplerea sistemului de frana cu fluid nou. Nu uita sa verifici mereu lichidul de frana si sa-l schimbi in functie de cerintele producatorului.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B110 vine insotita de un certificat de garantie - valabil sase luni de zile in conditiile specificate de producator.

In maximum 24 de ore de la lansarea comenzii, pompa de frana Fiat Kobelco B110 va ajunge in posesia ta, indiferent de zona tarii in care te afli. Platesti marfa dupa ce ajunge la tine si o poti verifica, deschizand coletul inainte de a achita factura. Daca doresti sa ridici bunurile personal, te asteptam la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti!

Esti in cautarea unui atelier specializat, unde sa poti monta fara probleme noile piese? Venim acolo unde ai buldoexcavatorul cu o echipa de mecanici experimentati - aflata in judetul tau si montam pe loc orice componenta necesita utilajul. La cerere, efectuam lucrari de reparatii uzuale sau complexe si operatiuni periodice de mentenanta - rapid, sigur si la un pret reciproc avantajos. Te rugam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura