Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB90
Cod produs
UP4Z9A2W-S-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o functionare sigura si eficienta a sistemului de franare, este necesar sa verifici periodic nivelul lichidului de frana din vas. Daca ai constatat ca scade frecvent, inseamna ca garniturile din interiorul cilindrilor pompei de frana au cedat. Avem o solutie potrivita pentru tine, pompa de frana Fiat Hitachi FB90 aflata deja pe stoc. Este o componenta originala Bosch - extrem de rezistenta la uzura, la un pret foarte bun! Pentru a prelungi durata de exploatare a pompei, iti recomandam sa folosesti doar lichid de frana original, recomandat de producatorul buldoexcavatorului.

Comanzi usor pompa si lichidul de frana original daca suni la numele noastre de telefon si iei legatura cu unul dintre consilierii specializati ai firmei. Este suficient sa ne spui seria de sasiu pentru a ne asigura impreuna de compatibilitatea pieselor cu utilajul tau. Daca vrei o oferta completa a pieselor din compunerea sistemului de franare ori daca esti interesat de mai multe componente originale pentru buldoexcavator, iti oferim cu placere toate informatiile de care ai nevoie.

Pompa de frana Fiat Hitachi FB90 - pune siguranta pe primul loc!

Durata de viata a pompei centrale de frana depinde foarte mult de calitatea lichidului de frana. Un lichid de frana imbatranit absoarbe umiditatea din atmosfera si creeaza bule de aer pe circuit. Aceste bule de aer sunt responsabile pentru franarea in gol sau discontinua, dar si pentru desincronizarea franarii pe cele patru roti ale utilajului. Lichidul de frana vechi afecteaza pompa, garniturile cedeaza treptat si apar scurgeri care duc la defectarea totala a sistemului de franare. Este momentul in care se impune schimbarea pompei de frana.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de frana pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB90 are un certificat de garantie - valabil sase luni de zile in conditiile specificate de producator.

Componenta va ajunge acolo unde ai nevoie de ea, oriunde in Romania, in maximum 24 de ore de la comanda. Vei plati marfa in sistem ramburs si o vei putea verifica in prealabil, deschizand coletul in prezenta curierului. Daca alegi sa ridici pompa de frana Fiat Hitachi FB90 direct de la depozitul nostru, te asteptam langa Bucuresti.

Vrei sa montezi in siguranta noua piesa, pentru a relua lucrul cu buldoexcavatorul in conditii optime? Avem echipe profesioniste de tehnicieni experimentati in toate judetele tarii, care pot interveni imediat asupra utilajului tau si il pot repara complet, chiar la punctul tau de lucru. Te rugam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura