Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru tractor Case JXU115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JXU115
Cod produs
B6V14LKP-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de o piesa de calitate, o avem sigur in oferta noastra! Spre exemplu, avem pe stoc pompa de frana tractor Case JXU115 la cel mai bun pret! Ceea ce iti propunem este o componenta originala Bosch - care va asigura eficacitatea optima a sistemului de franare. Pentru a proteja garniturile din cilindrii pompei, este bine sa folosesti doar lichid de frana original. Pune pe primul loc siguranta ta si a celor din jur! Interventia trebuie facuta cat mai repede!

Atat pompa, cat si lichidul de frana, pot fi comandate usor. Tot ce ai de facut este sa completezi formularul de pe site sau sa suni pe unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate. Consilierii nostri specializati iti pun cu placere la dispozitie toate datele de care ai nevoie pentru a face o achizitie bine documentata. Atunci cand cumperi de la noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Afla despre service-ul mobil care poate sa te ajute cu montajul chiar la punctul tau de lucru!

Pompa de frana tractor Case JXU115 - o piesa care te face sa te simti in siguranta!

Franele auto sunt fara indoiala cel mai important element al utilajului noastru. Pentru ca este mai important sa reusesti sa te opresti, decat sa accelerezi. Nu ar trebui sa te joci cu piesele care iti salveaza literalmente viata. Pompa de frana este suspectul principal atunci cand apesi frana si nu se intampla mare lucru. Un service autorizat este urmatoarea ta oprire. Aici inlocuiesti pompa si acorzi atentie lichidului de frana! In primul rand, acesta trebuie sa fie conform cu cerintele prevazute de producator.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Aceasta pompa de frana pentru tractor Case JXU115 este asigurata de garantie. Conform specificatiilor din certificat, esti acoperit timp de sase luni de zile.

Trimitem piesele la adresa ta in cel mult o zi lucratoare, din momentul plasarii comenzii. Platesti ramburs. Lucram cu firme de curierat rapid care iti dau voie sa deschizi coletul, pentru a verifica marfa inainte de a plati. Daca ai drum sau daca locuiesti in Bucuresti sau proximitate, poti ridica pompa de frana tractor Case JXU115 direct de la sediul nostru!

Vrei sa montezi pompa de frana intr-un service specializat din apropierea ta? Lucram cu mecanici excelenti din toate judetele, care pot veni rapid la adresa ta si pot repara complet toate problemele tractorului. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa ne suni!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura