Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru tractor Case JX1100U

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX1100U
Cod produs
9MR6VISL-S-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, este esential sa il echipezi, atunci cand este cazul, doar cu piese originale - recomandate de producator. Acestea ofera conditii optime de exploatare si au o durata de functionare mult mai lunga decat piesele producatorilor alternativi. De aceea avem pe stoc si aceasta pompa de frana tractor Case JX1100U la un pret foarte bun! Este o piesa noua - originala Bosch - disponibila pentru livrare imediata.

Pentru a prelungi durata de viata a piesei si pentru a evita deteriorarea garniturilor cilindrilor, iti sugeram sa folosesti un lichid de frana original. Il poti comanda alaturi de pompa daca iei legatura cu unul dintre consilierii specializati ai firmei. Tot noi te vom ajuta sa faci identificarea corecta a pieselor necesare, in baza seriei de sasiu. Pentru mai multe detalii legate de produsele si serviciile noastre, contacteaza-ne si iti acordam consultanta tehnica gratuita.

Pompa de frana tractor Case JX1100U - piesele originale sunt remarcabile!

Pompa de frana este cuplata mecanic la pedala de frana. Rolul sau este de a crea presiune hidraulica cu ajutorul lichidului de frana. Prin intermediul conductelor, lichidul este trimis la etriere si la cilindrii de frana pentru a permite franarea tuturor rotilor. Cauzele uzurii pompei de frana pot fi: coroziune, uzura garniturilor care provoaca scurgerea lichidului de frana, lichid contaminat. Aceste cauze conduc la defectarea pompei, iar inlocuirea acesteia devine obligatorie.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de frana pentru tractor Case JX1100U va ramane in garantie sase luni de zile, conform specificatiilor din certificat.

Pompa de frana tractor Case JX1100U va ajunge la tine in maximum o zi lucratoare, de la data lansarii comenzii. Expediem produsele prin curier rapid, in toata Romania - cu plata la livrare. Poti sa desfaci si sa verifici continutul coletului, inainte de a achita factura. Daca vrei sa ne vizitezi la sediul din apropiere de Bucuresti, poti ridica piesele direct de la noi!

Vrei sa pui repede si sigur in valoare noua pompa de frana, printr-un montaj de calitate? Venim la adresa ta si reparam complet orice defectiune a tractorului, rapid, sigur si la un pret avantajos. Mecanicii nostri colaboratori din judetul tau sunt pregatiti sa te ajute sa reiei lucrul cu utilajul in timpul cel mai scurt. Pentru a programa o lucrare de reparatii sau pentru mai multe detalii despre serviciul mobil de asistenta, te rugam sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura