Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Iveco F4AE0484

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iveco F4AE0484
Cod produs
1S5NKMXH-G-IA
Out Of stock
Descriere
Avand componentele principale fabricate in Italia, conform celor mai inalte standarde de productie si design, pompa de apa motor Iveco F4AE0484 reprezinta o solutie excelenta de reparatie. Materialele folosite la productia pompei de apa sunt de cea mai buna calitate, iar tu nu trebuie sa-ti faci griji privind compatibilitatea. Punem la dispozitie tot ce e necesar pentru o montare fara dificultati. Acest tip de pompa se potriveste si cu modelele de motor Iveco F4AE0484 (B*D100, B*D101, B*D102, B*D103, C*D102, C*D103).

Contribuie si tu la mentinerea functionarii pompei de apa cat mai multi ani prin alegerea unui antigel potrivit pentru asta. Antigelul cu proprietati anticorozive impiedica formarea straturilor de coroziune la motor si faciliteaza transferul de caldura de la motorul incins la lichidul de racire. De fiecare data cand ai nevoie de o informatie care sa te ajute la mentenanta masinariei tale, contacteaza un angajat ACN Piese Utilaje si te bucuri de consultanta tehnica gratuita.

Pompa de apa motor Iveco F4AE0484 - montajul ei se face fara dificultati!

Ai gasit-o! Dar ai idee de ce s-a stricat cea de dinainte? Hai sa fim atenti la cauze si semne, mereu e ceva care anunta pacostea. Urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Urmele de rugina pe suprafetele metalice nu-s semn bun. Deteriorarile garniturilor din presetupa pot duce la pierderi de antigel sau la inundarea rulmentului. Contaminarea lichidului de racire cu agenti poluanti iti poate afecta buna functionare a pompei de apa.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acorda atentie instructiunilor de montare a pompei de apa livrate odata cu produsul pentru a mentine valabil intregul termen de garantie. Perioada de garantie pentru pompa de apa pentru motor Iveco F4AE0484 cuprinde 12 luni de la data facturarii.

Comanda pompa de apa motor Iveco F4AE0484 prin telefon sau completeaza formularul de pe site-ul nostru si aceasta va ajunge la destinatie in aproximativ 24 de ore. Verifici continutul coletului in prezenta curierului si apoi platesti. Pentru urgente, plaseaza o comanda si te asteptam imediat dupa asta la sediul de langa Bucuresti.

Pentru situatii care cer ajutor profesionist, ia legatura cu noi si trimitem un service mobil la punctul de lucru al utilajului in cel mai scurt timp de la solicitarea ta.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura