Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Iveco GENEF100M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iveco GENEF100M
Cod produs
KS7Y3W1J-G-IA
Out Of stock
Descriere
Producatorii italienii de piese de schimb sunt recunoscuti pe piata europeana pentru experienta lor indelunganta in crearea alternativelor de calitate. Acestia au fabricat componentele de baza pentru pompa de apa motor Iveco GENEF100M - mai precis axul, paletii, rulmentul si presetupa. De aceea, tu poti fi sigur ca vei avea in cel mai scurt timp o piesa compatibila cu motoarele Iveco GENEF100M (.A001, .A002, .A551, .A552, .A71M, .A72M, .R980, A.A001, A.A002).

Un alt aspect care recomanda aceasta pompa de apa este pretul avantajos, garantat de noi din pozitia de primi importatori, pret care include si o-ringul pentru etansarea corpului pompei si blocului motor. Foloseste in mod regulat un antigel cu calitati anticorozive pentru a mentine pompa de apa in cele mai bune conditii cat mai multi ani. Pentru alte recomandari de mentenanta, nu ezita sa ne contactezi telefonic si te bucuri de serviciul gratuit de consultanta tehnica.

Pompa de apa motor Iveco GENEF100M - achizitioneaza si un antigel bun!

Pompa de apa se uzeaza cu trecerea vremii. Lichidul de racire nu-si mai face treaba cum trebuie, iar motorul tau se va defecta. Te-ai intrebat de ce ai ajuns in punctul de a o schimba? Sunt multe cauze, garniturile cedeaza, se contamineaza lichidul de racire cu agenti poluanti, mai apare si rugina… Dar e important sa stii ca tu poti prelungi perioada de functionare a unei pompe de apa, folosind un antigel cu proprietati anti-corozive.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Perioada de garantie pentru pompa de apa pentru motor Iveco GENEF100M reprezinta 12 luni din momentul achizitionarii. Pentru a nu intrerupe aceasta perioada de garantie, monteaza pompa de apa conform pasilor simpli trecuti in fisa de instructiuni a produsului.

Comanzi azi pompa de apa motor Iveco GENEF100M prin telefon sau completand formularul de pe site-ul nostru si o vei avea gata de folosire in decurs de o zi lucratoare. Aceasta va fi livrata prin intermediul unei firme de curierat rapid oriunde in tara, iar tu vei plati la primire. Daca te afli in Bucuresti sau Ilfov, poti ridica pompa de apa de la sediul nostru, oricand dupa ce ai plasat comanda.

Daca ai nevoie de ajutor profesionist la reparatie, suna oricand la departamentul nostru tehnic si fa-ne cunoscuta problema pe care o intampini. Un service mobil se va deplasa la punctul de lucru al utilajului cat mai curand de la solicitarea ta.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.

Pompa de apa este compatibila si cu motor Iveco GENEF100M.A001, Iveco GENEF100M.A002, Iveco GENEF100M.A551, Iveco GENEF100M.A552, Iveco GENEF100M.A71M, Iveco GENEF100M.A72M, Iveco GENEF100M.R980, Iveco GENEF100MA.A001 si Iveco GENEF100MA.A002.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura