Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator Case 695SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Case 695SM
Cod produs
HCG7RDIL-AS
Out Of stock
Descriere
Ne-ar trebui doar cateva exemple pentru a infatisa greutatea activitatii din acest domeniu! Tocmai din acest considerent este extrem de important sa apelezi la orice mijloc care te-ar putea ajuta catusi de putin! Piesele noastre de schimb sunt adevaratii eroi! Aceasta pompa frana buldoexcavator Case 695SM va contribui la continuitatea in munca si la mentinerea ritmului alert!
De la intentie la realizare este de parcurs obstacolul posibilitatii! Ai intentia stabilita? Iti doresti sa evoluezi? Nu mai este nici un efort supranatural acum ca ai dat de noi! Ne vom asigura ca vei cunoaste performanta din primele momente! Apeleaza serviciul de consultanta ai carui agenti te vor prelua si vor discuta pe indelete cu tine! Nici o viziune nu va fi imposibil de transpus in realitate!

Aceasta pompa frana buldoexcavator Case 695SM aduce cu sine o doza consistenta de eficienta!
Este logic si normal sa iti doresti ca performanta sa se ridice la nivelul investitiei sau chiar peste! La urma urmei, este vorba despre banii si timpul tau! Imbunatateste sistemul de franare prin prisma acestei pompe! Impreuna cu lichidul original de frana, formeaza o combinatie imbatabila pentru functionarea optima a utilajului!

Primesti consultanta si obtii performanta!
Suntem extrem de profi in ceea ce realizam! Tocmai pentru a ne asigura ca ajutam clientii nostri la capacitate maxima, am infiintat serviciul de consultanta! Acesta este prilejul perfect prin care sa iti insusesti cele mai actuale informatii de pe piata! In prima instanta ne vom asigura ca faci selectia ideala a piesei iar ulterior iti vom dezvolta un plan personalizat de intretinere! Acesta trebuie intrebuintat precum o rutina zilnica!

Poti comanda linistit orice produs din colectiile noastre! Tot ce livram, livram sub impactul sigurantei! Aceasta pompa de frana pentru buldoexcavator Case 695SM detine certificat de garantie valabil 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica!

Nu riscam s afacem din timp inamicul nostru numarul unu! De aceea raspundem solicitarilor prompt si ne indeplinim targeturile in timp optim! Aceasta pompa frana buldoexcavator Case 695SM va ajunge la adresa ta in doar 24 de ore! De indata ce ne-ai apelat sau ai aplicat pe site, luam atitudine si ne ocupam responsabil!

Acesta este un moment decisiv pentru piesa achizitionata! De tine depinde daca vei alege sa ii pui in valoare calitatea! Un montaj profesional este singurul care ii poate intretine capacitatea de a rezista indelung! Inlatura orice tentatie a improvizatiei daca iti doresti performanta imediata si pe termen lung! Alege sa efectuezi aceasta manopera intr-un atelier de specialitate!

Specificatii

• Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
• Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura