Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment ax alimentare pentru culegatoare Claas Pickup 300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Pickup 300
Cod produs
NK18D2MS-IA
Out Of stock
Descriere
Nu ezita si alege acest rulment ax alimentare Claas Pickup 300 din oferta noastra pentru echipamentul tau! Avem pentru tine acest rulment - un reper excelent! Este piesa originala care nu iti va face niciun fel de problema pe parcursul folosirii ei. In plus, durata sa de exploatare este una deosebit de indelungata. Asta se datoreaza faptului ca a fost conceputa din cele mai rezistente materiale, in Japonia. Piesa realizata de Carraro este perfecta din toate punctele de vedere!

Clientii nostri sunt cei mai fericiti! Au un serviciu gratuit de consultanta tehnica, au acces la servicii de mentenanta profesionista, iar service-ul mobil ii scoate mereu din bucluc! Contacteaza-ne, te lamurim despre fiecare in parte! Numara-te printre clientii nostri care au inceput sa simta gustul succesului de cand le suntem parteneri! Vei fi tratat regeste! Iar utilajul tau nu va mai duce lipsa de atentie! Profesionistii nostri sunt cei care iti vor fi alaturi mereu!

Rulment ax alimentare Claas Pickup 300 - deosebita piesa de schimb!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment ax alimentare pentru culegatoare Claas Pickup 300 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram acest rulment ax alimentare Claas Pickup 300 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara, iar tu ai posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica daca totul este in perfecta ordine. Poti veni si la sediul nostru daca preferi, de unde poti ridica personal coletul. Te asteptam!

Solicita-ne ajutorul in privinta montajului si il primesti exact la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil, de la unul dintre cei mai profesionisti mecanici ai nostri. Riscul unui montaj necorespunzator este semnificativ: scurtarea perioadei de exploatare a rulmentilor si afectarea eficientei lor. Trebuie folosita o presa mecanica, pentru a fi protejati, intrucat pot fi afectati de loviturile de ciocan. Afla mai multe sunandu-ne chiar in acest moment!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura