Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Valtra T150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
B9Q7LX6U-S-CD
Out Of stock
Descriere
Daca ai un proiect complex de lucrari, in care vei exploata utilajul intensiv, iti recomandam sa ii pui la punct intreg angrenajul transmisiei finale. Este esential ca planetara sa lucreze de pe pozitia corecta, fapt pentru care bucsa planetara trebuie sa fie una de buna calitate. Iti propunem sa echipezi utilajul cu aceasta bucsa planetara tractor Valtra T150 - originala Carraro. Aceasta va asigura centrarea corecta a planetarei si va proteja integritatea simeringului (piesa care se recomanda sa fie schimbata odata cu bucsa). Are un pret echilibrat si dispune de o durata lunga de exploatare. Pe deasupra, o poti comanda imediat, direct de pe stoc.

Timpul reprezinta una dintre importantele resurse pe care antreprenorul le are la dispozitie. Problema pe care o prezinta timpul este ca el trebuie impartit armonios intre cel acordat afacerii si cel dedicat vietii personale. Nu-i nevoie de exemple care sa demonstreze acest lucru pentru ca aproape toti am fost in situatia de a nu avea suficient timp. Totusi, cel pe care il avem la dispozitie trebuie exploatat in mod optim. Iata de ce iti recomandam sa investesti in piese de schimb de calitate superioara. Acestea limiteaza sansele aparitiei defectiunilor si, prin urmare, a pierderii timpului. Incearca increzator aceasta bucsa originala Carraro!

Bucsa planetara tractor Valtra T150 - piesa pusa pe fapte mari, facatoare de bine utilajelor!

Aceasta piesa asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta pe care ti-o recomandam este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare. Iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara odata cu aceasta bucsa.

Noi nu te lasam la greu!

Stim cat de important este sa te poti consulta cu cineva cu privire la vreo nedumerire sau la vreo problema. Iar pentru ca dorim sa iti venim in ajutor, compania noastra a dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta! Incearca-l daca vrei sa ai parte doar de piese perfect compatibile cu utilajul tau!

Aceasta bucsa planetara pentru tractor Valtra T150 nu vine singura spre tine. Certificatul de garantie care insoteste aceasta piesa, este valabil 6 luni din momentul achizitiei.

Suntem interesati sa te ajutam. Prin urmare, incercam sa iti trimitem aceasta bucsa planetara tractor Valtra T150 astfel incat sa ajunga in scurt timp la tine. Livrarea se face prin curier rapid. Tot cu rapiditate ne miscam si noi atunci cand primim comanda. Daca si tu esti rapid, te asteptam la depozitul nostru pentru a ridica produsul.

Montajul acestei piese trebuie sa se faca de catre persoane abilitate. Pentru o functionare optima si pentru evitarea defectarilor, piesa trebuie montata exact si in conditiile cele mai bune!

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Piesa este compatibila si cu modelele Valtra T150C, T150CH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura