Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Kubota 16285-52030 1628552030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN6302
Cod produs
WKIJLTXV-O-CD
Out Of stock
Descriere
De ce ai nevoie de aceasta pompa de alimentare Kubota 16285-52030 din oferta noastra? Avantajele achizitiei sale sunt multiple, insa noi vom enumera doar cateva, iar pe celelalte le poti afla daca ne contactezi! Pentru ca materialele ale componente sunt deosebit de rezistente. Este demonstrat faptul ca reusesc sa isi pastreze caracteristicile in conditii dificile de lucru. Nu vei mai fi ingrijorat ca trebuie sa o schimbi mult timp de aici inainte. Este realizata dupa modelul piesei originale, fiind comparabila calitativ cu aceasta. Hai ca ti-am oferit suficiente motive pentru a o testa! Ce zici, incerci?

Atunci cand vine vorba de piesele de schimb, ne place sa spunem ca punem alaturi de ele si grija noastra. Asta pentru ca atunci cand se afla in depozitul nostru le tratam cu atentia cuvenita. Caci ce exemplu e mai puternic decat cel propriu?! Asa ca facem tot ce tine de noi pentru ca piesa sa ajunga la tine in stare perfecta. Iar daca noi ne-am ingrijit asa de ea, iti recomandam si tie sa faci asemenea. Asta, bineinteles, daca vrei sa te bucuri vreme indelungata de componenta pe care ti-o oferim. Dar banuim ca vrei. Alege aceasta piesa cu incredere. E ceea ce am alege si noi!

Pompa de alimentare Kubota 16285-52030 - potrivirea perfecta pentru utilajul tau!

Exista numeroase tipuri de pompe, insa noi iti povestim azi despre aceasta. Pompa la care ne referim este mecanica. Membrana sa este actionata de axul din pompa de injectie prin intermediul unei tije. Iti livram pompa impreuna cu garnitura pentru a asigura o etansare ca la carte.

Serviciul de informatii despre piese - niciun secret nu ramane nedescoperit!

Ei bine, da! Avem un serviciu dedicat informatiilor. Insa nu oricarui tip de informatii, ci informatii din domeniul pieselor de schimb. Avem un intreg departament care se ocupa de asta. Si nu doar atat! Tot ce descopera iti pun si tie la dispozitie. Asta pentru ca ne place sa te stim informat. Si inca ceva: consultanta este gratuita!

Aceasta pompa de alimentare Kubota 16285-52030 1628552030 este in garantie timp de un an. Asta-i semn ca te poti baza pe o astfel de piesa! Ingrijita corespunzator, componenta va rezista vreme indelungata.

Putem livra aceasta pompa de alimentare Kubota 16285-52030 oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Te invitam sa treci pragul depozitului nostru de te afli prin preajma!

Montajul are o importanta deosebita in viata unei piese de schimb. Degeaba e componenta cea mai calitativa daca nu e manevrata si montata corespunzator. Nu risca sa pierzi investitia. Alege doar seviciile atelierelor de specialitate!

Specificatii tehnice
- Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
- Furtunele de combustibil se prind cu ajutorul colierelor pe tevile pompei (care au 8 mm)
Recomandam schimbarea filtrului odata cu inlocuirea pompei de combustibil pentru a beneficia de garantie si pentru a te bucura de pompa mult dupa expirarea termenului acesteia!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura