Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Bobcat 6672427

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6672427
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Bobcat 6672427 este o piesa pe care ar trebui sa o ai la utilajul tau. A fost conceputa sa fie comparabila din punctul de vedere al calitatii cu originalul, iar pretul la care o gasesti aici este unul avantajos.
Este o pompa mecanica, cu membrana si actionata de axul din interiorul pompei de injectie, prin intermediul unei tije. Livrarea se realizeaza impreuna cu garnitura, asigurandu-se astfel o perfecta etansare a piesei.

Noi stim cel mai bine ce inseamna o zi de munca intensa! Cateodata resursele nu sunt suficiente pentru a face fata tuturor provocarilor. Pentru aceasta, suntem pregatiti sa te asistam in orice moment si sa te ajutam sa treci peste neplacutele defectiuni ce recidiveaza! Echipa noastra este aliatul tau de nadejde: angajati daruiti domeniului tehnic si implicati in procesul de remediere al provocarilor pe care le intalnesti!

Comanda acum aceasta pompa de alimentare Bobcat 6672427 si nu vei regreta!
O poti face prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta afisata pe site-ul firmei! Pentru mai multe detalii, contacteaza-i cu incredere pe colegii nostri de la departamentul tehnic si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.
Este nevoie, odata cu schimbarea pompei de alimentare, si de inlocuirea filtrului de combustibil, insa nu iti face griji, caci noi iti vom prezenta oferte atractive.

Perioada de garantie a pompei de alimentare este de un an de zile, iar tu o poti inlocui in acest interval de timp, fara a o replati, in cazul in care intampini situatii neprevazute.

Livram aceasta pompa de alimentare Bobcat 6672427 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara, iar modalitatea de plata este cea ramburs. Poti verifica produsul in prezenta curierului, inainte de a plati, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Daca vrei sa beneficiezi de piesa chiar astazi, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Un montaj corespunzator nu este o problema pentru noi, precum nu sunt nici alte interventii de care este nevoie la utilajul tau. Solicita-ne ajutorul si iti venim in intampinare cat de repede posibil, astfel incat sa iti poti continua activitatea in cel mai scurt timp. Avem colaborari cu majoritatea mecanicilor din tara, pentru a iti usura munca.
Afla mai multe acum!

Specificatii tehnice
Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
Furtunele de combustibil se prind cu coliere pe tevile pompei (care au 8 mm)

Cod produs: E7YWCIPM-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura