Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare miniexcavator Hitachi ZX48

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi ZX48
Cod produs
7XTZON13-C-MI
Out Of stock
Descriere
Nu este nevoie sa investesti mult pentru o pompa de calitate, daca alegi alternativa dintr-un loc sigur. De la noi poti achizitiona pompa electrica alimentare Hitachi ZX48 care este o productie europeana cu eficienta maxima in rolul sau de echivalenta a originalei. Ce o diferentiaza de alte modele este rezistenta la uzura, avand cea mai lunga durata de exploatare, dar si stabilitatea dovedita in conditii dificile de lucru. In plus, pretul este foarte avantajos iar modelul poate tine locul chiar si pompei mecanice de alimentare, montajul fiind usor de realizat. Stocul este permanent disponibil, deci o poti achizitiona azi din depozitul aflat in Bucuresti sau o livram maine in alta localitate.
Pentru a face alegerea potrivita in functie de tipul utilajului pe care il detii consulta-te cu unul din specialistii nostri! El iti va face identificarea piesei dorite in functie de datele acordate si iti va veni in intampinare cu cea mai avantajoasa oferta. Iti poate da si datele de contact ale unui mecanic cu atelier mobil, partenerul nostru din zona ta, daca ai nevoie de ajutor la montaj!
Pompa electrica alimentare Hitachi ZX48 este de excelenta calitate europeana!
Sa ne imaginam ca motorul tau incepe sa porneasca greu, ca scoate zgomote stranii, ca  acceleratia merge greu sau ca ramai in “pana prostului” desi abia ai alimentat. Toate astea sunt semne ca pompa de alimentare cu combustibil functioneaza cu intreruperi, pentru ca ea trimite combustibilul din rezervor catre motor. Ia o pompa de calitate, monteaz-o profesionist si motorul tau va deborda de energie!
Suntem aici! Intreaba-ne, consultanta e gratis!
Ai ramas in pana in tara nimanui? Utilajul tau e capos ca un catar, nu porneste si pace? Suna si intreaba-i pe consultantii nostri, le dai cateva detalii si ei iti depisteaza defectiunea, iti recomanda piesa si iti indica toti pasii de urmat in procesul de reparatie!
Pompa electrica de alimentare pentru miniexcavator Hitachi ZX48 certificatul de garantie pentru 1 an si factura vor veni in colet. Este indicat sa montezi pompa cu ajutorul unui specialist!
Pompa electrica alimentare Hitachi ZX48  pleaca din depozitul nostru in ziua in care ai comandat-o si ajunge la tine a doua zi. Mai rapid de atat poate fi doar daca vii la depozit sa o iei personal, o avem pe stoc!
Nu uita ca la noi ai ocazia sa iti programezi montajul la acelasi apel cu comandarea pieselor necesare. Avem mecanici-parteneri in intreaga tara care sunt trimisi la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. Ei efectueaza un schimb optim care sa ii asigure piesei comandate o exploatare sigura si eficienta. De asemenea, daca sunt alte probleme tehnice la motor care te opresc sa lucrezi la capacitate maxima, ei intervin asupra lui cu reparatiile corespunzatoare. Pentru mai multe detalii suna acum la unul din numerele afisate!
Specificatii tehnice
• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Piesa poate fi montata si pe modelele Hitachi ZX48U-3, Hitachi ZX48U-3F
Trimite mesaj
Din Gura in Gura