Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare 12 V pentru excavator JCB JS210SC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS210SC
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o pompa de calitate? Nu vrei sa dai banii pe un produs original?
In acest caz, alege aceasta pompa de alimentare 12 V pentru excavator JCB JS210SC din oferta noastra.

Iti propunem spre achizitie o pompa electrica de alimentare fabricata in Europa, cu atentie la detalii si la materialelel folocite, asa incat sa asigure o schimbare de durata..

Ideal ar fi sa schimbi si filtrul, mai ales daca poti beneficia de o oferta personalizata, avantajoasa. Contacteaza-ne si vei fi multumit!

Asteptam comanda ta la unul din numerele de telefon afisate. Daca vrei sa ne trimiti poze cu utilajul tau, pentru a ne asigura ca pompa de alimentare se potriveste perfect, ne poti trimite mesaj pe WhatsApp.

Vei primi impreuna cu pompa de alimentare JCB JS210SC factura si un certificat de garantie. Valabilitatea garantiei este de 1 an, in conditii de instalare si exploatare corecta a produsului.

Livrarea dureaza circa 24 de ore si poti plati ramburs. Pentru a avea piesa chiar in ziua comenzii, te asteptam la sediul nostru.

Oferta de piese de schimb de calitate o insotim cu cea de servicii tehnice, dedicate si adaptate clientilor nostri. Serviciul nostru de atelier mobil presupune deplasarea mecanicilor nostri colaboratori chiar in locul in care se afla utilajul tau. Suna acum pentru o programare!

Specificatii tehnice:
Pompa functioneaza la 12V, 4A
Mufa: 2 pini
Debit: 230 litri/ ora
Presiune: 0.68 bari
Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.

Codul produsului este 74SWRTPJ-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura