Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare 12 V pentru excavator JCB JS210LC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS210LC
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare 12 V pentru excavator JCB JS210LC este prezenta in oferta noastra intrucat este o piesa rezistenta si de calitate superioara, garantata.

Daca esti interesat de aceasta componenta, afla ca poate fi achizitionata din stocul nostru imediat, la un pret foarte bun.

Pompa de alimentare JCB JS210LC pe care ti-o propunem spre achizitie este de origine europeana, fabricata din materiale de calitate si cu atentie la detalii. Va fi o achizitie de care vei fi multumit!

Poti opta sa achizitionezi si filtrul sau poti plasa comanda doar pentru pompa electrica de alimentare. Alegerea este a ta!

Te asteptam cu un apel telefonic pentru a comanda, sau pe site, daca vrei sa completezi formularul.

Asigura-i un montaj corespunzator si vei beneficia de un certificat de garantie valabil 1 an.

Pentru a putea sa iti repari utilajul cat mai rapid, dar pentru o durata extinsa, ai nevoie de piese de schimb de calitate. Din acest motiv, noi iti trimitem piesa cu ajutorul curieratul rapid sau ai posibilitatea sa ridici comanda direct de la sediul nostru.

Mecanicii profesionisti nu mai sunt greu de gasit datorita serviciului nostru de atelier mobil. La un acelasi apel catre noi, te putem ajuta si cu interventii tehnice. Pentru mai multe detalii, contacteaza departamentul tehnic.

Specificatii tehnice:
Pompa functioneaza la 12V, 4A
Mufa: 2 pini
Debit: 230 litri/ ora
Presiune: 0.68 bari
Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.

Codul produsului este CJGTKR09-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura