Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare incarcator telescopic JCB TM320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
IJCB TM320
Cod produs
BMTVWYFS-C
Out Of stock
Descriere
Avem acum pe stoc pompa electrica alimentare JCB TM320 la un pret promotional. Piesa ce este compatibila si cu modelele JCB TM320S si JCB TM320WM! Calitatea ei inalta este garantata de producatorul european. Poti comanda pompa direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici.
Vrem sa te informam si despre serviciile pe care le poti gasi la noi: consiliere gratuita, depanare mobila, livrare rapida, inchiriere de utilaje...ai de unde alege!
Ne-am gandit sa te punem in legatura cu cei mai destoinici mecanici pe care i-am gasit peste tot prin tara. Suna la sediul nostru si te vom directiona catre ei.
Pompa electrica alimentare JCB TM320 are rolul de a alimenta motorul cu combustibil! Crezi ca e putin lucru?
Daca pompa de alimentare are o problema in a trage suficient combustibil, motorul porneste greu, acceleratia nu functioneaza si in final, utilajul se va opri definitiv.
Ei, nu definitiv, pentru ca vei inlocui pompa de alimentare cu cea pe care ti-o recomandam, si motorul tau va fi ca nou! Ti-am recomanda si o revizie tehnica la primul semn de genul acesta, te-ar scuti de multe!
Intreaba gratis un expert!
Ce ti-ai mai putea dori atunci cand o defectiune iti tine utilajul blocat? Sa suni la sediul nostru, sa explici pe scurt care e problema si vei vedea cat de eficienti sunt consultantii nostri in a depista defectiunea si a-ti indica piesa de schimb corecta!

Pompa electrica alimentare incarcator telescopic JCB TM320 are garantie extinsa pentru 1 an, poti fi sigur ca, daca are cumva defecte de fabricatie, o vom inlocui cu o pompa noua.
Pompa electrica alimentare JCB TM320 se afla in depozitul nostru, poti veni sa o iei. Daca nu, ea pleaca in aceeasi zi din depozit si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Poti plati ramburs dupa verificarea piesei, vrem o colaborare bazata pe incredere.
La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune chiar in punctul de lucru. Nu lasa motorul pe mana oricui, apeleaza la specialisti!

Specificatii tehnice

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari

Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura