Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Kubota B3030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN6302
Cod produs
FX3RZ761-O-CD
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa de alimentare Kubota B3030 este o piesa alternativa, care s-ar putea dovedi solutia de care ai nevoie pentru utilajul tau. Fabricarea ei in Europa indica materialele calitative din care este creata, fiind de asemenea o alegere foarte buna si din punctul de vedere al investitiei. Ai dubii cu privire la procurarea ei? Contacteaza-ne si-ti vom povesti impresiile pe care le-au avut clientii nostri de-a lungul timpului. Sunem siguri ca nu vei mai sta pe ganduri dupa aceea!

Daca utilajul tau nu da randamentul asteptat din cauza unei componente prea uzate, gaseste-i acesteia un element succesor care sa fie de calitate inalta. Etapele care duc la reusita se succed uneori intr-un ritm alert. Daca esti nepregatit poti intampina obstacole in demersul de a atinge succesul. Cauta sa fii pregatit mereu cu piese de inalta calitate!

Pompa de alimentare Kubota B3030 - componenta care te va uimi prin calitatile sale!

Poate ca te intrebi cum functioneaza o pompa mecanica. Iti spunem noi! Membrana sa este actionata de axul din pompa de injectie prin intermediul unei tije. Noi iti livram pompa impreuna cu garnitura pentru a asigura o etansare perfecta!

Informatiile despre piese de schimb - mai aproape cu un apel!

Contacteaza-ne chiar acum pentru a obtine informatiile de care ai nevoie! Colegii nostri de la departamentul tehnic te vor ajuta bucurosi. Iti vor raspunde la orice intrebare si vor incerca sa te indrume pentru a gasi cea mai buna solutie, in functie de nevoile tale. Nu ezita sa ne suni, deoarece oferim consultanta gratuita pentru fiecare piesa!

O astfel de pompa de alimentare pentru tractor Kubota B3030 se afla in garantie pentru un an de zile. Semn ca noi avem incredere in aceasta componenta. Ar trebui sa ai si tu!

Livram aceasta pompa de alimentare Kubota B3030 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. De iti este la indemana, te asteptam si pe la depozitul nostru, caci ne-ar placea sa te cunoastem!

Nu risca sa pierzi investitia pe care o faci intr-o piesa de schimb. Alege doar serviciile atelierelor de specialiate si ale mecanicilor experimentati. Astfel te vei asigura de un start propice al componentei.

Specificatii tehnice
- Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
- Furtunele de combustibil se prind cu ajutorul colierelor pe tevile pompei (care au 8 mm)
Recomandam schimbarea filtrului odata cu inlocuirea pompei de combustibil pentru a beneficia de garantie si pentru a te bucura de pompa mult dupa expirarea termenului acesteia!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura