Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Kubota ME8200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Kubota ME8200
Out Of stock
Descriere
Iti doresti o piesa calitativa pentru utilajul tau, asemanatoare cu un original, insa mult mai redusa la pret decat acesta? Comanda acum pompa de alimentare pentru tractor Kubota ME8200 si beneficiezi de eficienta unui produs european, testat in conditii dificile de lucru ce i-au demonstrat rezistenta.

Plasezi comanda prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta afisata pe site-ul nostru.

Pentru informatii suplimentare, suntem disponibili pentru tine si prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Este necesara si schimbarea filtrului de combustibil odata cu inlocuirea pompei de alimentare, pentru a te bucura cat mai mult timp de achizitia facuta si a beneficia de garantie, insa nu te ingrijora, caci noi iti vom prezenta cele mai bune oferte. Oferim consultanta tehnica gratuita, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Perioada de garantie a pompei de alimentare este de un an de zile, iar in acest termen certificam faptul ca o poti inlocui fara a o replati, in cazul intampinarii unor situatii neprevazute. Certificatul de garantie si factura de vor afla, impreuna cu pompa de alimentare, in colet.

Poti primi pachetul prin curierat rapid, daca optezi pentru aceasta varianta. Plata se va efectua in sistem ramburs. Recomandam sa verifici bine piesa inainte de a plati, pentru a nu exista riscul unor nemultumiri ulterioare. Te asteptam si la sediul nostru din Bucuresti pentru o achizitionare directa a produsului, daca este mai convenabil pentru tine.

Apeleaza la serviciile noastre de montaj sau reparatii si alte interventii si nu vei mai avea nevoie de repetarea aceleiasi operatiuni mult timp de aici inainte. Lucram cu profesionalism si avem colaborari cu majoritatea mecanicilor din tara, ceea ce inseamna ca daca tu ne soliciti acum ajutorul, il vei primi in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, datorita faptului ca manoperele efectuate de specialistii nostri sunt realizate in mod corect, investitia pe care e nevoie sa o faci va fi mult mai redusa pe termen lung.

Suna acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice:
• Prinderea pompei de alimentare pe corpul pompei de injectie se realizeaza in 2 puncte, iar distanta dintre cele 2 gauri este de 36 de mm
• Tevile de admisie si evacuare a combustibilului sunt de 8 mm
• Prinderea furtunelor de combustibil se realizeaza cu coliere

Codul pentru aceasta piesa: KWOBLS6Z-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura