Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare pentru motor Komatsu 3D74

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 3D74
Cod produs
PFJNTRH3-MI
Out Of stock
Descriere
E bine sa schimbi piesele uzate cat mai repede la motorul tau, pentru a nu afecta productivitatea si performanta utilajului. Daca iti trebuie o pompa electrica alimentare Komatsu 3D74 - ti-o recomandam pe cea prezentata in imagini, care este o productie alternativa de cea mai buna calitate. E fabricata in Europa, iar stocul este permanent disponibil ca sa o poti achizitiona azi de la sediul din Bucuresti sau maine de la curierul care livreaza in localitatea ta. Pret foarte avantajos! Pompa mecanica de alimentare poate fi si ea inlocuita de acest model, care se va dovedi eficient si stabil pe parcursul exploatarii. Montajul ei se realizeaza cu usurinta, insa poti apela la mecanicii nostri pentru ajutor.
Daca ai intrebari cu privire la aceasta pompa sau vrei sa stii ce piese mai avem disponibile pentru utilajul tau, ia legatura cu consilierii nostri. Ei iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare apel dat, pentru ca tu sa beneficiezi de piesele compatibile si de cele mai bune oferte. Iti pot recomanda si un mecanic bun pentru montaj, la nevoie! Suna-ne si iti facem legatura cu el! Este partenerul nostru cu atelier mobil, poate veni oriunde il chemi pentru interventii tehnice diverse.
Pompa electrica alimentare Komatsu 3D74 asigura alimentarea in flux continuu o perioada extinsa de timp!
O pompa de alimentare defecta care furnizeaza combustibil inconsecvent, determina motorul sa functioneze in socuri, sa scoata zgomote neobisnuite, pentru ca in final sa se opreasca. Nu astepta inevitabilul, ia-i utilajului tau o pompa noua de buna calitate, monteaz-o profesionist si vei evita problemele cu alimentarea pentru o buna bucata de vreme!
Intreaba-ne la telefon! Gratis!
Hai sa vedem: ti s-a intamplat sa ramai in pana si sa nu stii cum sa o rezolvi? Sau sa stii care e defectiunea si sa nu stii ce piesa trebuie schimbata? Suna si intreaba-i pe consultantii nostri, ei stiu tot!
Pompa electrica de alimentare pentru miniincarcator Komatsu 3D74 are garantie extinsa pentru 1 an oferita de producator, asta este o certificare a calitatii ei.
Pompa electrica alimentare Komatsu 3D74 este pe stoc in depozitul nostru, poti trece pe la noi sa o iei. Daca o comanzi, ea va pleca in aceeasi zi din depozit si va ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Poti plati ramburs dupa verificarea coletului.
Poti programa montajul la unul din specialistii nostri pentru a nu fi nevoit sa deplasezi utilajul in service. Ti se asigura buna functionarea a pieselor comandate si raspunsul prompt al solicitarii. De asemenea, prin intermediul acestui serviciu poti programa orice tip de interventii, de la revizii periodice pana la reconditionari complete. Suna acum la unul din numerele de telefon afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.

Piesa poate fi montata si pe modelele Komatsu 3D74E-3C, Komatsu 3D74E-N3A, Komatsu 3D74E-N3AB
Trimite mesaj
Din Gura in Gura