Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare minicompactor Komatsu JW25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu JW25
Cod produs
UCN937G6-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare Komatsu JW25 poate fi comandata imediat, pentru calitatea foarte buna de care da dovada si pentru pretul sau avantajos. Ea demonstreaza rezistenta sporita la multiple solicitari, putand fi exploatata o lunga perioada de timp. Este fabricata in Europa sub atentia unui producator de renume. Piesa originala poate fi schimbata cu aceasta alternativa echivalenta de succes si, de asemenea, poate fi intrebuintata pentru inlocuirea pompei mecanice, datorita eficientei sporite pe care o prezinta. Ti-o recomandam pentru caracteristicile ei avantajoase, motiv pentru care o gasesti in depozitul nostru, unde avem un stoc permanent disponibil.
Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Pentru a te asigura ca este piesa potrivita utilajului tau, ia legatura cu consilierii nostri tehnici. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea produselor pentru utilajul tau!Ai nevoie si de un mecanic? Pentru ca iti recomandam unul de incredere, cu atelier mobil, care te poate scoate din necaz chiar in punctul tau de lucru, la nevoie!
Pompa electrica alimentare Komatsu JW25 este cea mai buna alternativa, calitate europeana garantata!
Motorul utilajului tau porneste cu greutate, nu accelereaza, iar la deal se opinteste din greu? Sunt semne clare ca pompa de alimentare e gata sa cedeze, alimenteaza cu intreruperi. Nu ezita sa profiti de oferta noastra pentru aceasta alternativa europeana de mare succes! Cu un montaj specializat, ea te va scapa pentru mult timp de problemele cu alimentarea motorului!
Cu expertiza noastra nu ai cum sa gresesti!
O defectiune oricat de complexa isi gaseste cu noi o rezolvare, cea mai buna!  Cu doar cateva date tehnice expertii nostri iti vor indica toate etapele depanarii, de la alegerea piesei perfecte pana la montarea ei! Gratis!
Pompa electrica de alimentare pentru minicompactor Komatsu JW25 vine la pachet cu factura si un certificat de garantie de 1 an, vrem sa fii sigur de calitatea piesei pe care ti-o recomandam.
Pompa electrica alimentare Komatsu JW25 este pe stoc, vino personal sa o iei de la  depozitul nostru de langa Bucuresti, suntem aici! La comanda ea va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Poti deschide coletul la livrare, verifici ca totul sa fie in ordine si abia apoi trebuie sa platesti, ramburs.
Cheama un specialist pentru montaj si vei prelungi atat viata piesei de schimb cat si a intregului utilaj. Daca nu stii pe cineva de incredere suna-ne, avem noi sa-ti recomandam pe cineva, poti solicita echipa noastra de service mobil!

Specificatii tehnice

• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura