Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cutie viteze tractor Massey Ferguson 3635

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3635
Cod produs
K1LRGYXB-R-BT
Out Of stock
Descriere
Pentru un detinator de utilaje, nimic nu este mai important decat sa aiba un partener in care sa isi puna nadejdea la nevoie. Fie ca ai nevoie de piese de schimb sau de un montaj profesionist, la ACN Piese Utilaje noi suntem intotdeauna pregatiti sa te ajutam! Pe website-ul nostru usor de navigat vei gasi componentele cautate la preturi accesibile, vei beneficia de asistenta tehnica gratuita si te vei bucura de o livrare extrem de prompta. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi atunci cand isi fac aparitia defectiunile. Pentru un tractor extraordinar iti recomandam acest simering cutie viteze Massey Ferguson 3635 nou-nout!

De asemenea, vei avea parte de o suita de servicii tehnice extinse: de la montajul pieselor dorite pana la reconditionari si reparatii majore. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi iar noi ne vom ocupa de restul. Nu esti inca convins? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Simering cutie viteze Massey Ferguson 3635 - disponibil acum la comanda! Garantam un pret de nerefuzat!
Simeringul din imagini are rolul de a etansa cutia de viteze la locul de strapungere al flansei de cardan, motiv pentru care sugeram si schimbarea rulmentului odata cu schimbarea sa. Rolul simeringului este de a iti oferi cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Ai nevoie de ajutor? Serviciul nostru gratuit de asistenta tehnica este un avantaj extraordinar!
Totodata, noi iti oferim o suita de servicii tehnice complete. Nu ezita sa ne contactezi daca ai probleme! Colegii nostri te vor ajuta sa identifici componenta corecta pentru vehicul, te vor indruma la plasarea unei comenzi si iti vor recomanda, la nevoie, cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Pentru cea mai buna experienta tehnica de care vei avea parte, alege sa colaborezi cu noi si iti promitem ca nu vei regreta.

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa un simering cutie viteze Massey Ferguson 3635 nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare. Poti ridica acest simering cutie viteze tractor Massey Ferguson 3635 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Vrei sa ai un tractor pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: K1LRGYXB-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura