Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 7495

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
5QLCNJGE-S-CD
Out Of stock
Descriere
Vrei sa ai parte de clipe indelungate si fericite alaturi de utilajul tau? Daca iti doresti asta trebuie sa il echipezi doar cu piese originale, caci acestea au caracteristica de a rezista. Iti propunem sa iei in calcul aceasta bucsa planetara Massey Ferguson MF 7495 din oferta noastra! Este o componenta originala, realizata de Carraro - producatorul ce lucreaza cu minutiozitate sporita pentru a-ti oferi cea mai inalta calitate!

In ce fel crezi ca ai putea stimula cresterea productivitatii? Te gandesti sa raspunzi ca parteneriatele au un rol important in acest proces? Bineinteles ca ele sunt relevante. Poti, de exemplu, sa bati palma cu calitatea superioara. Ce infratire extraordinara ar fi! Credem ca ai avea doar de castigat. Si daca tot pornesti la acest drum, nu uita ca utilajele performante au nevoie de piese de schimb de top! Alege aceasta componenta originala Carraro!

Bucsa planetara Massey Ferguson MF 7495 - piesa gandita sa nu iti insele asteptarile!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul pe care ti-l recomandam se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

Vino alaturi de noi! Nu te vom lasa la greu!

Pentru cei care aleg sa colaboreze cu noi am pregatit un serviciu gratuit de consultanta. Facem acest lucru pentru ca dorim sa iti venim in ajutor. Stim cat de bine este ca atunci cand iti merge greu sa nu fii singur, ci sa ai pe cineva alaturi!

Garantia nu doar ca este un lucru util, ci are menirea de a ajuta cumparatorul. Oricat de bune ar fi piesele, uneori pot aparea erori. De aceea, noi iti oferim pentru aceasta bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 7495 un certificat de garantie valabil 6 luni din momentul achizitiei.

Ne straduim sa facem in asa fel incat aceasta bucsa planetara Massey Ferguson MF 7495 comandata sa ajunga cat mai curand la tine. Stim din experienta cat de valoroasa este resursa timp. Nu vrem sa o risipesti, asa ca incercam sa ne tinem de cuvant. Nu uita ca o poti ridica si personal de la depozitul nostru, ocazie cu care poti descoperi o sumedenie de piese de top!

Valoarea unei piese se arata cu adevarat atunci cand montajul acesteia se face in mod corespunzator. Nu oricine poate sa faca acest lucru, ci doar profesionistii abilitati.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura