Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Steyr K395101

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr K395101
Cod produs
ZV0XUDR1-R
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie rulmenti de calitate? In acest caz, in oferta noastra de piese Carraro gasesti o gama diversificata de modele. Incearca acum acest rulment Steyr K395101 si vezi ce inseamna calitatea superioara!

Componenta preia o parte din greutatea utilajului, deci cu cat e mai rezistenta, cu atat reparatia e mai durabilia, iar tu nu vei plati de doua ori aceeasi piesa!

Poti comanda acest rulment Steyr K395101 online, completand formularul de pe site-ul nostru. De asemenea, poti comanda sunand la numarul afisat sau dand un mesaj pe WhatsApp.

Pentru a te asigura ca piesa se potriveste perfect cu echipamentul tau, contacteaza unul dintre colegii nostri din departamentul tehnic. Acestia iti vor oferi consultanta tehnica gratuit.

Datorita originii sale Carraro, timp de 6 luni beneficiezi de garantie pentru acest produs.

Livrarea nu a fost niciodata mai usoara ca acum! Coletul ajunge la tine in timp scurt si tu poti plati ramburs. Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca doresti sa ridici piesa personal.

Cum ar fi ca service-ul sa se afle chiar in locul in care ai utilajul? De acum, acest lucru e posibil! Tot ce ai de facut este sa contactezi departamentul tehnic si sa ceri serviciul de atelier mobil, iar de restul ne ocupam noi!

Specificatii tehnice:

- 109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului este: ZV0XUDR1-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura