Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Cod produs
GMO2PEBD-C-MI
Out Of stock
Descriere
Vrei o alternativa de calitate pentru pompa electrica alimentare Komatsu WB93R-2 pe care o cauti? Cea prezentata in imagini este solutia propusa de noi, fiind o productie europeana ce asigura aceleasi caracteristici esentiale precum modelul inlocuit. Eficienta sporita a modelului permite chiar si o inlocuire a pompei mecanice de alimentare, printr-un montaj usor de realizat. In plus, este ideala pentru exploatarea pe termen lung deoarece este conceputa din materiale cu rezistenta ridicata la uzura. Cu toate acestea, cea mai avantajoasa particularitate a modelului este pretul de achizitie, fiind mult mai mic decat al originalei. Cere o oferta pentru a te convinge!
Stocul este aprovizionat constant, de aceea vei beneficia rapid de piesa, indiferent de localitatea in care se afla echipamentul. Nu ezita sa ne soliciti mai multe detalii despre piesa deoarece iti oferim consultanta tehnica gratuita la fiecare componenta noua. Scopul nostru este de a oferta piesele compatibile modelului tau de utilaj, la cele mai bune preturi. Suna-ne si daca ai nevoie de montaj, avem parteneri de nadejde, mecanici cu ateliere mobile. Ei pot veni oriunde ii chemi, pentru interventii oricat de complexe.
Pompa electrica alimentare Komatsu WB93R-2 e de buna calitate europeana, incontestabil!
Da-i un suflu nou motorului tau, ia-i aceasta pompa de buna calitate! Motorul porneste greu sau deloc, nu accelereaza, iar daca are de urcat o panta gafaie ca un mosneag? Sigur pompa de alimentare e gata sa cedeze, alimenteaza inconsecvent. Nu mai sta pe ganduri, ai la indemana aceasta alternativa europeana de mare succes! Monteaz-o profesionist si mult timp de-aici inainte nu vei mai avea grija alimentarii cu combustibil!
Experienta lor e la dispozitia ta!
Oricat de complexa e defectiunea utilajului tau, ea isi gaseste rezolvarea la noi! Consultantii nostri au nevoie doar de cateva date tehnice si iti vor indica toate etapele depanarii, de la alegerea piesei perfecte la montarea ei! Gratis!
Alege pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 si pentru ca tu sa fii sigur de calitatea ei, vei primi in colet factura si un certificat de garantie de 1 an pentru eventuale, dar putin probabile, defecte de fabricatie.
Comanda pompa electrica alimentare Komatsu WB93R-2 si ea va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Vei putea deschide coletul la livrare si abia apoi trebuie sa platesti, ramburs. Sau stii ce, vino personal sa o iei de la  depozitul nostru de langa Bucuresti, suntem aici!
Chiar daca montajul se face simplu, e bine sa chemi un profesionist sa monteze pompa. Fa lucrurile ca la carte, cheama un specialist si vei prelungi atat viata piesei de schimb cat si a intregului utilaj. Daca nu ai un tehnician la indemana, spune-ne, avem noi sa-ti recomandam pe cineva, poti solicita echipa noastra de service mobil!

Specificatii tehnice

• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura