Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Komatsu WB93R-2
Descriere
Vrei o alternativa de calitate pentru pompa electrica de alimentare buldoexcavator Komatsu WB93R-2 ? Cea prezentata in imagini este solutia propusa de noi, fiind o productie europeana ce are aceleasi caracteristici esentiale precum modelul inlocuit.

Eficienta sporita a modelului permite chiar si o inlocuire a pompei mecanice de alimentare, printr-un montaj usor de realizat. In plus, se prezinta ideala pentru exploatarea pe termen lung deoarece este conceputa din materiale cu rezistenta ridicata la uzura.

Cu toate acestea, cea mai avantajoasa particularitate a modelului este pretul de achizitie, fiind mult mai mic decat al originalei. Cere o oferta pentru a te convinge!
Stocul este aprovizionat constant, de aceea vei beneficia rapid de pompa electrica de alimentare Komatsu WB93R-2 indiferent de localitatea in care se afla echipamentul.

Nu ezita sa ne soliciti mai multe detalii despre pompa, deoarece iti oferim consultanta tehnica gratuita la alegerea fiecarei componente de care esti interesat. Scopul nostru este de a-ti oferta piese compatibile modelului tau de utilaj, la cele mai bune preturi.

Avem incredere in calitatea acestei pompe, dar vei avea si garantie care sa ateste faptul ca o poti schimba fara costuri suplimentare daca apar situatii neprevazute. Perioada de valabilitate a acesteia este de 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Trimite-ne datele locatiei tale si iti expediem coletul pentru a doua zi lucratoare. Plata o poti efectua la receptie, iar daca vrei sa te convigi ca a ajuns in stare perfecta, mentioneaza-i curierului sa astepte verificarea in prezenta lui.
Poti opta si pentru ridicarea produsului direct din stocul nostru, sediul firmei fiind in Bucuresti.

Vrei sa te punem in legatura cu un specialist pentru montajul pompei? Suna la unul din numerele de telefon si iti punem la dispozitie un mecanic din zona ta, care sa se prezinte rapid la punctul tau de lucru. Interventia lui o poti solicita pentru diferite probleme tehnice, de la revizii periodice pana la reconditionari complete.
Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:
•Prinderea in 2 suruburi
•Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
•Functioneaza la 12 V
•Admisia si iesirea pompei sunt de 8 mm
•Lungimea totala este de 115 mm

Codul pentru acest produs: GMO2PEBD-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura