Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator Case 695SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SR
Cod produs
C2UKXQOI-R-RA
Out Of stock
Descriere
Bieleta pentru buldoexcavator Case 695SR din oferta noastra se potriveste atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate.

Rolul bieletei este de a face legatura intre cilindrul de directie si capatul de bara, motiv pentru care este necesar sa fie rezistenta. Specialistii nostri recomanda sa folosesti doar piese originale Carraro, precum aceasta, daca vrei o interventie de durata.

Articulatiile rezistente, protectia inalta impotriva prafului si umezelii, dar si pretul accesibil transforma aceasta piesa in alegerea ideala pentru utilajul tau.

Poti plasa o comanda pentru bieleta Case 695SR fie ca piesa individuala, fie impreuna cu capatul de bara. Tu alegi, in functie de nevoile tale!
Pentru a verifica si compatibilitatea piesa-utilaj, iti oferim de fiecare data consultanta tehnica gratuita.

Timp de 6 luni vei beneficia si de un certificat de garantie. Certificatul ramane valabil in conditii de instalare corecta!

Vei primi bieleta Case 695SR in doua zile lucratoare, indiferent unde te afli in tara. Poti plati ramburs. La venirea curierului, ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului.
Pentru a ridica bieleta chiar din ziua comenzii, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

De acum, nu mai e cazul sa cauti service-ul potrivit, deoarece vine el la tine. Atelierul nostru mobil iti aduce direct in locul in care se afla buldoexcavatorul tau mecanicii nostri colaboratori. Pentru mai multe detalii si numere de contact, suna acum la departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice:

Lungime bieleta: 210 mm
Filet dinspre capatul de bara: 24 x 1.5 mm; lungime filet: 80 mm
Filet dinspre cilindrul de directie: 22 x 1.5 mm; lungime filet: 30 mm
Ambele filete sunt pe dreapta si au pas normal.

Codul produsului este: C2UKXQOI-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura