Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Steyr 6190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
B9CFR53I-S-CD
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa exploatezi tractorul in conditii grele de lucru, o lunga perioada de timp, echipeaza-l doar cu piese originale, atunci cand cele care doteaza utilajul de nou necesita inlocuirea. Aceasta bucsa planetara tractor Steyr 6190 se afla pe stoc si dispune de un pret promotional. Trebuie sa stii ca piesa este una originala Carraro, fapt ce este sinonim cu rezistenta deosebita la uzura si durabilitate cum n-ai mai vazut. Daca nu esti sigur ca piesele pe care vrei sa le cumperi se potrivesc tractorului tau, ia legatura cu unul dintre consilierii nostri specializati! Vei primi raspunsurile numaidecat! Si suntem siguri ca vei pleca cu piesa ce se potriveste perfect si a carei calitate te va surprinde!

Poate ca nu intotdeauna lucrurile sunt atat de simple cum par din exterior. Noua ni se pare simplu sa iti recomandam piese de schimb de calitate pentru ca stim ca acestea merita investitia cu varf si indesat. Dar poate ca tu ai alta parere. Poate ca iti place sa iti tii utilajul pe linie moarta si sa il tot duci de la un mecanic la altul. Nu avem de unde sa stim. Lasand gluma la o parte, daca vrei sa ai parte de o reparatie de durata, inseamna ca trebuie sa investesti in componente precum aceasta bucsa originala Carraro. De ce? Pentru ca astfel de piese calitative te vor ajuta sa uiti de vizitele in atelierele de specialitate!

Bucsa planetara tractor Steyr 6190 - piesa perfecta pentru utilajul tau!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul recomandat aici se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

La noi e locul in care recomandarile sunt obiective!

Iti facem recomandari obiective, documentate, bazate pe experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului. Asadar, atunci cand apelezi la noi nu poti pleca fara piesa ce se potriveste perfect cu utilajul tau. Apeleaza increzator la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Aceasta bucsa planetara pentru tractor Steyr 6190 vine spre tine cu certitudinea durabilitatii. In plus, e insotita si de un certificat de garantie valabil 6 luni.

Aceasta bucsa planetara tractor Steyr 6190 este piesa de care ai nevoie? Fii linistit! Facem tot ce ne sta in putinta pentru ca piesa sa ajunga in posesia ta cat mai repede. Livrarea se face prin curier rapid, iar in 24-48 de ore, ar trebui sa ajunga. Haide pe la noi sa ridici personal piesa, te asteptam la depozitul nostru!

Aloca-i montajului atentia care i se cuvine. Un pas gresit in aceasta etapa si viata piesei se poate duce de rapa. Alege sa colaborezi doar cu profesionisti!

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura